fbpx

Ρούλιας: Έπαιξε 3 γύρους με σπασμένο χέρι

Ρούλιας: Έπαιξε 3 γύρους με σπασμένο χέρι

O Στέλιος Ρούλιας, στην πρώτη του εμφάνιση μετά τα European Games το καλοκαίρι, επανεμφανίστηκε στα ρινγκ του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U22.

Στο άρθρο μας λέγαμε ότι ο Στέλιος επηρεάστηκε και από την αγωνιστική αποχή λόγω της στρατιωτικής του θητείας και για αυτό δεν μπόρεσε να επιβληθεί του Ιταλού Diego Lenzi. Καμιά φορά όμως, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, “Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος”.

Ο Στέλιος από το πρώτο λεπτό του πρώτου γύρου αγωνιζόταν με σπασμένο χέρι, κάταγμα πιέσεως λέει η γνωμάτευση, κάταγμα στο δεξί, το “καλό” του χέρι. Ένα κάταγμα που προκλήθηκε από την τρομερή δύναμη του χτυπήματος στο κεφάλι του Ιταλού. Ο Στέλιος ολοκλήρωσε τον αγώνα του παίζοντας τρεις γύρους χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι ούτε επιθετικά αλλά ούτε αμυντικά. Με αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη το Πανευρωπαϊκό τελείωσε άδικα, άτυχα και άδοξα για τον Έλληνα πρωταθλητή. “Για ένα Πρωτάθλημα που προετοιμαστήκαμε τόσο καλά, ώστε να ανεβούμε στο βάθρο”.

Ο Στέλιος πλέον κάνει υπομονή να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναμπεί στο δρόμο τον γνώριμο, το δρόμο των επιτυχιών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά