fbpx

Μικαέλα Κολλιοπούλου “με σταθερά ανοδική πορεία” (vid)

Μικαέλα Κολλιοπούλου “με σταθερά ανοδική πορεία” (vid)

Δανείστηκα για το τίτλο μία πρόταση από το σχόλιο του προπονητή της Κολλιοπούλου του Νάσου Αργυρόπουλου. Για μια αθλήτρια που είναι ήδη 5 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Αργυρή Παγκόσμια το 2021 και τώρα Χρυσή Μεσογειονίκης, μάλλον είναι λίγο μετριόφρων. Ίσως η ταπεινότητα, η σκληρή δουλειά και οι υψηλοί στόχοι να είναι και το μυστικό της “παραγωγής” πρωταθλητών εκεί στον Άγιο Στέφανο!

Η ΜΙκαέλα Κολλιοπούλου ανήκει στη νέα Χρυσή γενιά του Ελληνικού Μαχητικού αθλητισμού. Λίγο μετά τη μεγάλη της νίκη στον τελικό του Μεσογειακού Mουάιτάι στο Λουτράκι και το Χρυσό μετάλλιο, μας δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να συμμετάσχω σε μία υψηλού επιπέδου ερασιτεχνική διοργάνωση, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται στη χώρα μας. Με τον δάσκαλό μου Νάσο Αργυρόπουλο δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι και είμαι χαρούμενη με την απόδοση μου. Ανυπομονώ για κάποια επόμενη διοργάνωση στοχεύοντας πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και στα μεγαλύτερα ρινγκ. Τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, για να ακουστεί ξανά ο εθνικός μας ύμνος.

YouTube video
Ο τελικός της Μικαέλας στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό μου Παναγιώτη Σιδηρόπουλο και την ταβέρνα Μουριές. Τον δάσκαλο Γιάννη Θεοφάνους, με την αθλήτριά του Αντωνία Πρίφτη για τη σημαντική βοήθειά τους στην προετοιμασία μου.

Σταθερά ανοδική, κέρδισε την Ιταλίδα στον τελικό. Έχει όλα τα προσόντα να συμμετέχει στην Εθνική μας ομάδα και να μας εκπροσωπεί επάξια στο εξωτερικό”. Ο σχολιασμός του προπονητή της Νάσου Αργυρόπουλου, λίγο πριν συνοδεύσει κάποιον άλλο αθλητή του στο ρινγκ

Ο Νάσος Αργυρόπουλος με τις Χρυσές αθλήτριες του Σγούρου και Κολλιοπούλου

Η Μικαέλα Κολλιοπούλου ανήκει στο δυναμικό της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών Αγίου Στεφάνου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά