fbpx

Νίκος Γιδάκος: Πάμε να κάνουμε χαμό στο Cage Survivor

Νίκος Γιδάκος: Πάμε να κάνουμε χαμό στο Cage Survivor

Η “βόμβα” έσκασε. Υπεύθυνοι της “έκρηξης” οι Γιάγκος Πολατίδης και Πάνος Καρμίρης και βόμβα ο Νίκος Γιδάκος. Ο Έλληνας πρωταθλητής, πανευρωπαϊκός και παγκόσμιος, μπαίνει στο ρινγκ, κι όχι σε κλουβί (όπως μας έχουν συνηθίσει) του Cage Survivor.

Αντίπαλός του, γνωστός σε εμάς, αλλά μη ανακοινώσιμος ακόμα, είναι αθλητής με πολλές διακρίσεις από τη Βόρεια Ελλάδα. Ο Νίκος Γιδάκος, μαθημένος στις προκλήσεις και με μια φιλοσοφία ότι “Εάν θες να λες ότι είσαι ο καλύτερος πρέπει να το αποδεικνύεις”. Γνήσιος Μανιάτης μαχητής δε λέει όχι σε προκλήσεις. “Ο Γιάγκος είναι από τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, στο κλουβί του Cage. Τώρα ήρθε άλλη μια πρόταση, για αγώνα πυγμαχίας. Είδα τον αντίπαλό μου, είναι εξαιρετικός, αλλά δε “μασάμε”.

Ο Γιδάκος, που δε φοβάται να δοκιμάσει σε ένα πολύ διαφορετικό στυλ από ότι τον έχουμε συνηθίσει, θα φορέσει τα πυγμαχικά του γάντια δίνοντας, όπως πάντα, τον καλύτερο εαυτό του. Προς το παρόν “βάζει” γάντια με τον φίλο του Γιώργο Χορβαλάκο. “Αν και θα ήθελα η μέρα μου να είχε 36 ώρες για να προλαβαίνω όλα αυτά που τρέχουν ταυτόχρονα, να είστε σίγουροι ότι θα δώσω το 110% του εαυτού μου σε αυτόν τον αγώνα. Πάμε να κάνουμε χαμό”. Έτσι έκλεισε η συνομιλία μας και είμαστε σίγουροι για όλα.

Νίκος Γιδάκος και Γιώργος Χορβαλάκος, υπό το άγρυπνο βλέμμα του δάσκαλου Γιώργου Γιδάκου

Νίκος Γιδάκος, Γιάγκος Πολατίδης και Πάνος Καρμίρης ανεβάζουν τον πήχη ψηλά. Ο κόσμος το γνωρίζει και βρίσκεται κοντά τους πάντα, έτσι αναμένεται και τώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά