fbpx

Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στο Muaythai Grand Prix στην Δανία

Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στο Muaythai Grand Prix στην Δανία

Με τρεις αθλητές θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στη διεθνή διοργάνωση Muaythai Grand Prix (MTGP) αυτό το Σάββατο 18 Νοέμβρη στη Δανία.

Οι Ροδίτες Κλεάνθης Κυριάκου και Ανδρέας Αυγερινού με προπονητή τον Γιώργο Ζόνγκα αλλά και ο Παύλος Μπάμης με προπονητές τον Σταύρο Εξακουστίδη και τον Γιώργο Μουστάκη, θα ταξιδέψουν στην Κοπεγχάγη για τρεις δυνατές μονομαχίες με Δανούς αντιπάλους, σε ένα από τα μεγαλύτερα promotion Muaythai στην Ευρώπη.

Οι Έλληνες αθλητές θα έχουν δύσκολες αποστολές αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι με σκληρούς και έμπειρους αντιπάλους όπως ο Frederik Winther που θα αγωνιστεί με τον Κυριάκου σε ένα εκρηκτικό muaythai superfight, ο Damgaard αντίπαλος του Αυγερινού και ο Mikkel Lund που θα αντιμετωπίσει τον Μπάμη.

Μια εκπληκτική ευκαιρία και για τους τρεις αθλητές να αναδειχθούν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο ρινγκ του σπουδαίου promotion MTGP.

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την τριπλή αποστολή στη Δανία είναι ο Άννης Δομετίου.

Πατήστε Like και ακολουθείστε τη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook για να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά