fbpx

Roy Baker: “Κοινό όραμα για το κορυφαίο άθλημα μάχης στον κόσμο”

Roy Baker: “Κοινό όραμα για το κορυφαίο άθλημα μάχης στον κόσμο”

Ο Roy Baker εξελέγη Πρόεδρος της WAKO για την περίοδο 2023-2027. Ολοκλήρωσε ήδη την πρώτη του πολύ επιτυχημένη θητεία ως Πρόεδρος της WAKO την περίοδο 2019-2023, όπως παρουσίασε στην έκθεση στους εκπροσώπους της Γενικής Συνέλευσης στις 19 Νοεμβρίου 2023 στην Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας. Η Συνέλευση έγινε με την αφορμή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που είναι σε εξέλιξη

Μετά την εκλογή του, ο κ. Baker δήλωσε: «Με βαθιά ταπεινότητα και τιμή μου που εκλέγομαι πρόεδρος της WAKO για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σε αυτόν τον ρόλο, ύψιστη προτεραιότητά μου είναι να υπηρετήσω και να εξελίξω τις εθνικές ομοσπονδίες και τους αθλητές μας, που αποτελούν την ίδια την ουσία της ύπαρξής μας.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πετύχαμε μαζί αξιοσημείωτα ορόσημα. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φέρουν νέες εξαιρετικές ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις. Με την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειάς μας της WAKO, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε μαζί. Το κοινό μας όραμα για ένα στρατηγικό και προοδευτικό μέλλον θα ωθήσει το άθλημά μας στη θέση που του αξίζει ως το κορυφαίο άθλημα μάχης στον κόσμο.

Ως Πρόεδρος, είμαι εδώ για να στηρίξω και να υπηρετήσω το Διοικητικό Συμβούλιο. Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους όσους πρότειναν τα ονόματά τους. Αν και δεν μπορούμε να επιλέξουμε όλους, μην αποθαρρύνεστε. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας με κάποια άλλη ιδιότητα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αφιερώνω ολόψυχα την ενέργεια, το πάθος και τις ευγενικές μου προθέσεις στην ανάπτυξη του αθλήματος του kickboxing. Μαζί, ας αγωνιστούμε για την αριστεία και ας δημιουργήσουμε μια κληρονομιά που θα εμπνεύσει τις επόμενες γενιές στο εξαιρετικό άθλημα του Kickboxing.
Ευχαριστώ.”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά