fbpx

Συγκλονιστικός Κωνσταντινούδης, δυστυχώς εκτός συνέχειας Παγκόσμιου 

Συγκλονιστικός Κωνσταντινούδης, δυστυχώς εκτός συνέχειας Παγκόσμιου 

Με ένα μετάλλιο εξασφαλισμένο από εχθές(βλέπε Μαρία Γεωργοπούλου) και αλλά δυο σήμερα (από Ουρανία Κάντζαρη και Μανώλη Φωτιάδη) ο Πέτρος Κωνσταντινούδης μπήκε στο ρινγκ για να πετύχει το καρέ μεταλλίων στο Παγκόσμιο Παίδων- Κορασίδων

Πραγματοποιώντας μια απίστευτη εμφάνιση απέναντι στον Γερμανό χάλκινο πρωταθλητή Ευρώπης 2023, Emal Hamdan, δεν κατάφερε δυστυχώς να πάρει τη νίκη. Ο πανύψηλος Γερμανός εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε τη διαφορά ύψους, ενώ τεχνηέντως απέφευγε συνεχώς τη «μάχη» με τον Πέτρο. Έναν Πέτρο που κυνηγούσε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, που δεν πήγε βήμα πίσω. Έναν Πέτρο που ανάγκαζε τον, κατά ένα κεφάλι ψηλότερο, Hamdan να σκύβει και να αγκαλιάζει. 

Η εικόνα της γερμανικής γωνίας ίσως τα λέει όλα

Δεν μπορούμε να πούμε αν αδικήθηκε ή όχι ο Έλληνας πρωταθλητής. Το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα σίγουρα τον αδικεί. Κι επειδή η εικόνα συνήθως υπερισχύει του λόγου, κανένα ίχνος χαράς, πανηγυρισμού δεν υπήρχε στη γερμανική γωνία. Ίσως έκπληξη στο άκουσμα του νικητή. Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στα ρινγκ. Μια νίκη ή μια ήττα παραπάνω σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ίσα ίσα που θα τον πεισμώσει.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά