fbpx

Παγκόσμιο Παίδων- Κορασίδων: Μήπως όντως είμαστε η ”Κούβα της Ευρώπης”;

Παγκόσμιο Παίδων- Κορασίδων: Μήπως όντως είμαστε η ”Κούβα της Ευρώπης”;

Μπορεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων, ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, να ολοκληρώνεται αύριο με τη διεξαγωγή των τελικών, αλλά ένας μίνι απολογισμός για την ελληνική αποστολή μπορεί να γίνει ήδη.

Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε στην Αρμενία με σκοπό τη διάκριση. Και τα παιδιά της, Πέτρος Κωνσταντινούδης, Αχιλλέας Τσεπίδης, Βασίλης Βασιλειάδης, Άγγελος Καλαμάρης, Μανώλης Φωτιάδης, Πέτρος Τόπαλος, Νταβίντ Παυλίδης, Γιάννης Πουμπουρίδης, Μαρία Γεωργοπούλου και Ουρανία Κάντζαρη τα κατάφεραν περίφημα. Και μάλιστα σε ένα Παγκόσμιο «γεμάτο» από συμμετοχές. Που στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζονταν 3 και 4 αγώνες για το βάθρο. 

Μαρία Γεωργοπούλου, τέτοια εικόνα θέλουμε να δούμε κι αύριο

Αν και χρειάζεται να περιμένει κανείς μέχρι αύριο, τότε που θα ξέρουμε εάν η Μαρία Γεωργοπούλου θα κατακτήσει το χρυσό ή το ασημένιο για μια ολοκληρωμένη εικόνα η επιτυχία παρόλα αυτά είναι δεδομένη. Τρία μετάλλια, με της Γεωργοπούλου και τα χάλκινα από την Ουρανία Κάντζαρη και τον Μανώλη Φωτιάδη. Δυο 5ες θέσεις, με Πέτρο Κωνσταντινούδη και Αχιλλέα Τσεπίδη. Μάχη μέχρι τέλους με καλές εμφανίσεις από τα υπόλοιπα παιδιά.

Και θα πει κάποιος ότι θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα. Ο αριθμός ή/και το χρώμα των μεταλλίων να είναι διαφορετικός. Αδικήθηκαν Φωτιάδης, Κωνσταντινούδης; Ίσως περισσότερο, ίσως λιγότερο. Όπως και να έχει πέτυχαν. Βάθρο και 5η θέση σε Παγκόσμιο δεν είναι και μικρή επιτυχία. 

Ουρανία Κάντζαρη

Η πρόβλεψη λέει ότι η Γεωργοπούλου, με αντίπαλο τη Ρωσίδα Snezhana Kuznetsova, θα δυσκολευτεί αλλά θα ανεβεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Κι ίσως πάρει και «εκδίκηση» για την ήττα της Ιωάννας Κάντζαρη, της συντοπίτισσας της από την Πάτρα, για την περυσινή ήττα της από την Kuznetsova. Σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά στον αγώνα της Μαρίας θα φωνάζουν και θα την εμψυχώνουν ασταμάτητα. Όπως έκαναν κάθε μέρα, σε κάθε αγώνα, μέχρι τώρα. Σίγουρο επίσης είναι ότι όλοι επιστρέφουν κερδισμένοι. Πιο δυνατοί. Πιο πεισμωμένοι. 

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά