fbpx

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία- Η πρώτη επίσημη του Παρακαράτε από την ΕΛ.Ο.Κ.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία- Η πρώτη επίσημη του Παρακαράτε από την ΕΛ.Ο.Κ.

Η υπόσχεση της ΕΛΟΚ και η δέσμευση του προέδρου Θεόδωρου Σιετή «Καράτε για όλους», παίρνει σάρκα και οστά, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση παρακαράτε της ΕΛΟΚ.

Ο Διευθυντής αθλήματος, Κώστας Παπαδόπουλος, υπεύθυνος για την ανάπτυξη του παρακαράτε στη χώρα μας, τόνισε:

«Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό που καταφέραμε και υλοποιήσαμε το σύνθημα ΚΑΡΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Υπάρχουν ήδη σωματεία και προπονητές που δουλεύουν συστηματικά με αθλητές του παρακαράτε , ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ. Εκτός από της αγωνιστικές κατηγορίες παρακαράτε της WKF, καλλιεργήθηκαν και οι αναπτυξιακές κατηγορίες ατόμων με αυτισμό, διάσπαση προσοχής και αναπηρίας που δεν επιβάλει χρήση αμαξιδίου.

Ο ενθουσιασμός, το κουράγιο και η αγάπη είναι κάτι που περισσεύει κατά την διάρκεια των προπονήσεων και αποτελεί μαθήματα ζωής για όλους μας

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους, θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι η ΕΛΟΚ θα σταθεί σύμμαχό τους .

Ως υπεύθυνος ανάπτυξης του παρακαράτε θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Τριαντάφυλλο Βασίλη και Στεφανία Δουκλιά , κυρίως για την ανιδιοτελή αγάπη και το χρόνο που προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά