fbpx

Το ΟΝΕ πατάει και στο Κατάρ με 5 Παγκόσμιους τίτλους!

Το ΟΝΕ πατάει και στο Κατάρ με 5 Παγκόσμιους τίτλους!

Το One Championship θα ανοίξει νέους δρόμους το 2024 στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τη διοργάνωση, το ONE θα τρέξει το ONE 166: Qatar την 1η Μαρτίου. Η εκδήλωση στο Lusail Sports Arena στο Lusail του Κατάρ, θα φέρει πέντε ξεχωριστούς αγώνες πρωταθλήματος στους τέσσερις κλάδους του.

Το One Championship δεν έχει ακόμη δηλώσει ποιοι τίτλοι θα είναι στο τραπέζι. Μόνο ότι οι ζώνες θα είναι διαθέσιμες μέσω των κλάδων MMA, muaythai, kickboxing και submission grappling. Προς το παρόν δεν έχουμε ονόματα και αγώνες.

Ο Abdulaziz Ali Al Mawlawi, ο επικεφαλής μάρκετινγκ και προώθησης για το Qatar Tourism, μίλησε με θετικά λόγια για αυτό το νέο γεγονός. «Το Qatar Tourism χαίρεται που είναι ο επίσημος οικοδεσπότης της εκδήλωσης, και ο χορηγός VIP lounge. Θα γίνει το μεγαλύτερο γεγονός One Championship που έχει δει ποτέ η περιοχή. Αυτή η συναρπαστική προσθήκη στον κατάλογο εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης του Κατάρ ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες που έχουν απήχηση στο τοπικό και παγκόσμιο κοινό.

Το Κατάρ είναι στρατηγικός κόμβος για ποικίλες και δυναμικές εμπειρίες, η συνεργασία με το ONE Championship δείχνει την αφοσίωσή μας στη φιλοξενία αθλημάτων και ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης όλο το χρόνο για να απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες».

To promotion πιέζει σκληρά για την επέκτασή του εκτός της Νοτιοανατολικής Ασίας. Καθώς έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια στη Σιγκαπούρη και την Ταϊλάνδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ONE διοργάνωσε εκδήλωση στην Αμερική για πρώτη φορά φέτος στο Broomfield του Κολοράντο. “Στο σπίτι” της πρώτης κάρτας Ultimate Fighting Championship!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά