fbpx

Παγκόσμιο GAMMA: “Aσημένιες” οι Νέτζα και Αντωνιάδου

Παγκόσμιο GAMMA: “Aσημένιες” οι Νέτζα και Αντωνιάδου

Με δυο ασημένια μετάλλια και έναν επίσημα πιστοποιημένο διεθνή διαιτητή που ανέβηκε κατηγορία επιστρέφει η ελληνική αποστολή από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ερασιτεχνικού ΜΜΑ της GAMMA.

Πιο αναλυτικά στην πρώτη ελληνική συμμετοχή σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος η Χριστίνα Νέτζα έχασε από την Αμερικανίδα Z. Nowicki στα σημεία. Σε ένα πολύ κλειστό και δυνατό παιχνίδι που ξεσήκωσε όλο το στάδιο!

Στον Τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2023 στην Ταϊλάνδη δεν τα καταφέραμε και έτσι θα αρκεστούμε στο Ασημένιο μετάλλιο. Παρόλα ταύτα θα ήθελα να αναφέρω ότι ήταν η πρώτη μας συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο από ότι φαντάζεται οποίος δεν έχει παρευρεθεί σε τέτοιου επιπέδου αγώνες. Η Χριστίνα έπαιξε με πάθος πέρασε αρκετά δυνατά χτυπήματα τα οποία με κανονικό γάντι ΜΜΑ θα είχαν δημιουργήσει αρκετό πρόβλημα στην Αμερικανίδα αθλήτρια.

Βέβαια οι κανόνες ερασιτεχνικού ΜΜΑ προβλέπουν μεγάλο γάντι με αποτέλεσμα τα χτυπήματα να μην κάνουν την ίδια ζημιά στον αντίπαλο. Έτσι η super high level wrestler Αμερικανίδα με ένα πολύ βαρετό και “αγκαλιαστό” παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει απλά με control την Ελληνίδα Αθλήτρια. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για το Ελληνικό ΜΜΑ”. Οι δηλώσεις του προπονητικού team και του Αλέξανδρου Καρούσου

Στη δεύτερη Ελληνική συμμετοχή η Φωτεινή Αντωνιάδου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό απέναντι στην γιγαντόσωμη αντίπαλο της από την Σαμόα Ε. Faumuina. Η τεράστια διαφορά κιλών ήταν τέτοια που δεν της επέτρεψε να καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα! Κέρδισε όμως τα συγχαρητήρια όλων που στάθηκε απέναντι σε μια τέτοια αντίπαλο! Να σημειωθεί ότι η Faumuina είναι το αγαπημένο παιδί των αρχών της χώρας της και έχει ήδη 10 επαγγελματικούς αγώνες

Eυάγγελος Κούτρας

Κλείνοντας την διοργάνωση ο Βαγγέλης Κούτρας διαιτήτευσε σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος ΜΜΑ ανδρών γυναικών. Έγινε έτσι ο πρώτος Έλληνας διαιτητής που συμμετείχε στο υψηλότερο επίπεδο. Επιπρόσθετα επιβραβεύτηκε η προσπάθεια και η επιτυχία του και στις γραπτές εξετάσεις με το πτυχίο Διεθνούς Διαιτητή -Κριτή της GAMMA!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά