fbpx

Ο Α.Σ. Απολλώνιο “δείχνει” πυγμαχία στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Ο Α.Σ. Απολλώνιο “δείχνει” πυγμαχία στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Ο Α.Σ. Απολλώνιο και η Αναστασία Βαβύλα, στα πλαίσια διάδοσης και επιμόρφωσης σχετικά με τον αθλητισμό πραγματοποίησαν επίσκεψη στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής,  πρωταθλήτρια και προπονήτρια πυγμαχίας στον Α.Σ. Απολλώνιο και η ομάδα της έκαναν ένα εισαγωγικό μάθημα για την πυγμαχία.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας Ε.Ο.Π. και την Γ.Γ.Α  πραγματοποιούνται επισκέψεις σε σχολεία της κεντρικής Μακεδονίας για την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με το αρχαίο Ελληνικό και ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας.

Η Αναστασία Βαβύλα σε δηλώσεις της, μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Όντας αθλήτρια της εθνικής ομάδας και προπονήτρια αθλητών που ανήκουν  στην  εθνική ομάδα πυγμαχίας γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό. Πόσο μάλλον με το άθλημα της πυγμαχίας, μιας και εκτός από υγεία και ευρωστία προάγει τον σεβασμό και την πειθαρχία. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση του παιδιού, δρώντας έτσι κατά του σχολικού εκφοβισμού αλλά μαθαίνοντας στο παιδί να θέτει και να  επιτυγχάνει τους στόχους του, ώστε  να εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και  έναν ευτυχισμένο ενήλικα”!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά