fbpx

Πάλη κατά του καρκίνου στο Kinesis

Πάλη κατά του καρκίνου στο Kinesis

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας “Πάλη κατά του καρκίνου (Global Grappling Day Tap Cancer Out)” πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κδαπ Kinesis το Octagon Submission στις 16 Δεκεμβρίου.

Συμμετείχαν σωματεία από όλη την Βόρεια Ελλάδα τα οποία ήταν τα εξής: Μαχητές Δράμας Mineos Team Fac Forca Αθλητικός Σύλλογος Ρωμιός Βέροιας Draculino Team Θεσσαλονίκης Budo Fighters Κομοτηνής Titanes Θεσσαλονίκης Άρης Θεσσαλονίκης Academia Fighting School Θεσσαλονίκης Urban Kings Θεσσαλονίκης Corpus Arena Αγίου Αθανασίου Hellas Warriors Θεσσαλονίκης Αθλητικός σύλλογος Σωκράτης Kinesis Bjj Gougoulas Team.

Παρούσα ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ.Γεωργία Κολλεσιώτου, η οποία έκανε απονομές σε επίλεκτους αθλητές δίνοντας το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει. Υπεύθυνος Διαιτησίας ήταν ο Αντώνης Γιαννακίδης, μέλος του Πανελλήνιου συνδέσμου Διαιτητών Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών.

Το Octagon έχει καθιερωθεί πλέον στον κόσμο των Πολεμικών Τεχνών ως μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που δείχνει στη νεολαία τα σωστά πρότυπα ενώ παράλληλα ενισχύει την τοπική αγορά του Κιλκίς.

Τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Grappling;

Η Παγκόσμια Ημέρα Grappling είναι μια ημέρα προσφοράς όπου οι Grapplers σε όλο τον κόσμο παλεύουν, θα χτυπήσουν και θα “ρολάρουν” για μία ώρα συνεχόμενα προς τιμήν εκείνων που δεν μπορούν να σταματήσουν να αγωνίζονται μετά από μόλις μία ώρα, μία ημέρα ή ακόμα και ένα χρόνο. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν χρήματα μέχρι την Παγκόσμια Ημέρα Grappling και να κερδίσουν προνόμια, παλεύοντας κυριολεκτικά για όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο, που βρίσκονται στον αγώνα της ζωής τους.

Αυτή είναι η μοναδική εκδήλωση Tap Cancer Out, όπου κυριολεκτικά ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στον κόσμο μπορεί να λάβει μέρος. “Το μόνο που χρειάζεστε είναι ΜΙΑ μέρα και ΜΙΑ ώρα για να αλλάξετε τον κόσμο” είναι το μότο!!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά