fbpx

Ο Jake Paul στο Παρίσι 2024 με την πυγμαχία των ΗΠΑ

Ο Jake Paul στο Παρίσι 2024 με την πυγμαχία των ΗΠΑ

Ο Jake Paul, influencer, youtuber και “επαγγελματίας” πυγμάχος θα λειτουργήσει ως πρωταγωνιστής και συνεργάτης της USA Boxing. Χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά του δίκτυα θα παρουσιάσει την προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πολυτάλαντος Jake Paul, influencer, youtuber και, πιο πρόσφατα, επαγγελματίας πυγμάχος, συνεργάστηκε με την USA Boxing στο ταξίδι της Ολυμπιακής Ομάδας Πυγμαχίας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Ο Paul θα εργαστεί ως πρεσβευτής της πυγμαχίας των ΗΠΑ. Εκτός από την προπόνηση με την ομάδα, θα “ρίχνει” μια ματιά στην προετοιμασία και τις προπονήσεις των πυγμάχων στο δρόμο τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Paul, μέσω των καναλιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη για τους νεαρούς πυγμάχους καθώς αγωνίζονται για μετάλλια και ολυμπιακή δόξα. Θα είναι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολοράντο Σπρινγκς και με όλη του τη δουλειά και αυτό που αντιπροσωπεύει θα μπορεί να ευαισθητοποιήσει την πυγμαχία και τη δουλειά πίσω από αυτήν.

«Ήταν πάντα στόχος μου να αναδείξω όχι μόνο την πυγμαχία ως άθλημα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται τόσο σκληρά για να είναι οι καλύτεροι σε αυτό», είπε ο Paul. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο και είναι τιμή μου να βοηθήσω να ανεβεί το προφίλ της πυγμαχίας των ΗΠΑ και να καθοδηγήσω αυτούς τους εμπνευσμένους νέους αθλητές καθώς αναζητούν το χρυσό», πρόσθεσε.

Ο Paul είναι μια προσωπικότητα με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κοινωνία. Είναι influencer, τραγουδάει και από το 2020 ασχολείται με την πυγμαχία και έχει κάνει τρομερή πρόοδο. Επιπλέον, λίγο αφότου έγινε πυγμάχος, το 2021, δημιούργησε έναν οργανισμό που ονομάζεται Boxing Bullies, μέσω του οποίου δημιουργεί περιεχόμενο για να δώσει ένα μήνυμα θάρρους, αυτοπεποίθησης και προσωπικών αξιών που χρειάζονται τα παιδιά για να μεγαλώσουν πιο ασφαλή. «Σε μόλις τρία χρόνια ως επαγγελματίας πυγμάχος, ο Jake Paul έχει γίνει έμπνευση για τις νεότερες γενιές και μία από τις πιο συναρπαστικές και επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της πυγμαχίας», δήλωσε ο Mike McAtee, Διευθύνων Σύμβουλος της USA Boxing.

Είναι σαφές ότι ο αντίκτυπος σε οτιδήποτε κάνει κάποιος τόσο επιδραστικός, όπως είναι και ο Jake Paul, θα έχει παγκόσμια εμβέλεια και αντίκτυπο, γι’ αυτό και αυτή η σύνδεση με την Ολυμπιακή ομάδα και την πυγμαχία των ΗΠΑ έγινε ευπρόσδεκτη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά