fbpx

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα μεταξύ Τάϊσον και Χόλιφιλντ!

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα μεταξύ Τάϊσον και Χόλιφιλντ!

Πάντα επίκαιρη λόγω ημερών η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με Mάϊκ Τάϊσον και Εβάντερ Χόλιφιλντ. Καθισμένοι σαν παλιόφιλοι φορώντας χριστουγεννιάτικα πλεκτά πουλοβεράκια συζητάνε ανταλλάσσοντας δώρα. Ειδυλλιακή στιγμή, που παρά είναι ειδυλλιακή, ακόμα και για τον μέσο Αμερικανό. Η αλήθεια όπως πάντα είναι αλλού φυσικά!

Η σύζυγος του Άϊρον Μάϊκ είχε τη φαεινή ιδέα να ενώσει τους δύο θρύλους της επαγγελματικής πυγμαχίας για ένα διαφημιστικό σποτ. Για το προϊόν που εκτόξευσε τα οικονομικά του Τάισον, τις τσίχλες κάνναβης και γενικότερα τα βρώσιμα προϊόντα από κάνναβη

YouTube video

Στο σποτ ο Εβάντερ κάνει δώρο ένα σίδερο (Iron αγγλιστί) κάνοντας βέβαια λογοπαίγνιο με το παρατσούκλι του Τάϊσον. Ο Μάϊκ κάνει δώρο στον Χόλιφιλντ μία τσίχλα από κάνναβη σε σχήμα αυτιού! Η διαφήμιση φυσικά αναφέρεται στον περίφημο αγώνα των δύο το 1997. ‘Οπου ο Άϊρον Μάϊκ θεώρησε πρέπον να δαγκώσει και κόψει ένα κομμάτι από το αυτί του Χόλιφιλντ κατά την διάρκεια του αγώνα τους.

Οι “μπουκιές του Μάϊκ”…ξέρει καλύτερα σίγουρα

Δημιουργείται και ένας μικροτσακωμός με τον Χόλιφιλντ να τονίζει ότι αυτό δεν είναι το αυτί μου! Με τον Τάϊσον να απαντά αποστομωτικά, «εγώ ξέρω καλύτερα αφού το έφαγα»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά