fbpx

Καράτε: Ολυμπιακής λάμψης σεμινάριο από τον Sajad Ganjzadeh

Sajad Ganjzadeh

Ένα σεμινάριο με “ολυμπιακή” λάμψη θα γίνει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Καράτε, Sajad Ganjzadeh.

Ο Ιρανός Ganjzadeh, με το βαρύ βιογραφικό, θα βρίσκεται στη χώρα μας για να δώσει λίγη γνώση στους τυχερούς συμμετέχοντες. Σε αυτούς που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Προσκεκλημένος των δικών μας “Ξένων” του ελληνικού καράτε ο γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 1992 στην Τεχεράνη καρατέκα θα παραδώσει ένα σεμινάριο, χωρισμένο σε δύο ηλικιακά γκρουπ.

Αγωνιζόμενος στην κατηγορία των +84 κιλών στο kumite κέρδισε χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, στα παγκόσμια πρωταθλήματα 2014 και 2016, στα ασιατικά πρωταθλήματα του 2013 και 2017 και στους ασιατικούς αγώνες το 2018. Έχει επίσης κερδίσει πολλά μετάλλια στο Karate1 Premier League, μια από τις πιο σπουδαίες και δύσκολες διοργανώσεις του αθλήματος.

Είναι ο πρώτος Ιρανός καρατέκα που κέρδισε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο μετά από νοκ άουτ από αντικανονικό λάκτισμα που δέχτηκε από τον Tareg Hamedi της Σαουδικής Αραβίας. Ο Hamedi αποκλείστηκε και ο Ganjzadeh κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Το 2023, κέρδισε ένα από τα χάλκινα μετάλλια στην διοργάνωσή του στο Ασιατικό Πρωτάθλημα Καράτε που πραγματοποιήθηκε στη Malacca της Μαλαισίας. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα kumite ανδρών +84 kg στους Ασιατικούς Αγώνες του 2022 που διεξήχθησαν στο Hangzhou της Κίνας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά