fbpx

Ημερομηνία από Σαμ Μουζακίτη για το “Nak Muay Fight Series”

Ημερομηνία από Σαμ Μουζακίτη για το “Nak Muay Fight Series”

Ο Σαμ Μουζακίτης ζει και προπονεί τους αθλητές του στο Μουάιτάι, στο Leamington (κοντά στο Μπέρμινχαμ, Αγγλία). Αναμεσά τους οι γιοί του, ο κορυφαίος πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης Γιώργος Μουζακίτης. Μαζί με τον ανερχόμενο αδερφό του Myles Μουζακίτης αποτελούν ένα καυτό αγωνιστικό δίδυμο. Εκτός από προπονητής ο Σαμ έχει μπει δυναμικά και στο χώρο των διοργανώσεων.

Πέρσι έκανε πρεμιέρα, με τη δράση να εκτυλίσσεται στο Royal Spa Center το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, με τη διοργάνωση να έχει τίτλο “Nak Muay Fight Series”. Για φέτος ανακοίνωσε την 2η κατά σειρά διοργάνωση, με τον ίδιο τίτλο, για την 1η Ιουνίου, στον ίδιο ακριβώς χώρο. Στην αφίσα δεσπόζει η αγωνιστική φιγούρα του Κερκυραίου Γιώργου Μουζακίτη που θα είναι σίγουρα το main event. Στην κάρτα αγώνων αναμφισβήτητα θα έχουμε τον Myles Μουζακίτη καθώς και αθλητές από το Aces Gym του Leamington υπό την καθοδήγηση του Sam Mouzakitis. Πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλοι Έλληνες που γυμνάζονται στην Αγγλία όπως ο Nathaniel Καλογιαννίδης.

Το promotion έχει τον εύλογο τίτλο “Home Coming” και ανακοίνωσε ήδη ότι στην κάρτα θα έχουμε Παγκόσμιο τίτλο, Ευρωπαϊκούς τίτλους και πολλούς αγώνες με τοπικό ενδιαφέρον. Ονόματα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σύντομα

https://www.apexsports.gr/dinamika/2023/10/15/sam-mouzakitis-great-night-me-3-sta-3-video/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά