fbpx

World Games: η υποψήφια του Kickboxing από την WAKO

World Games: η υποψήφια του Kickboxing από την WAKO

H WAKO όπως όλες οι Παγκόσμιες Ομοσπονδίες επέλεξε τον δικό της υποψήφιο για αθλητή της χρονιάς. Με την ψηφοφορία να έχει ήδη ξεκινήσει για την ανάδειξη του αθλητή της χρονιάς για τα “The World Games”. Μπορείτε να ψηφίζετε ΕΔΩ υποχρεωτικά με δύο επιλογές, μία φορά κάθε 24 ώρες. Κάθε φορά που ψηφίζετε, δύο ψήφοι πηγαίνουν στον υποψήφιο της πρώτης επιλογής σας και 1 ψήφος πηγαίνει σε υποψήφιο δεύτερης επιλογής. Η ψήφος που δόθηκε μόνο σε έναν υποψήφιο δεν θα καταχωρηθεί.

Μπορείτε φυσικά να αλλάζετε την επιλογή σας από μέρα σε μέρα – αλλά οι περισσότεροι ψηφοφόροι δίνουν προτεραιότητα στο αγαπημένο τους κάνοντας αυτόν τον υποψήφιο την πρώτη τους επιλογή κάθε μέρα.

YouTube video

Από το Kickboxing υποψήφια είναι η Σέρβα Milana Bjelogrlic. Δύο φορές WAKO World champion το 2019 και 2021 στο Κ1, ECE Εnfusion Flyweight World Champion. Επίσης αργυρό μετάλλιο στα Worl Games του Μπέρμινγχαμ. Επαγγελματίας πλέον στο στυλ του Κ1

Από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου μόνο οι 10 υποψήφιοι με την υψηλότερη βαθμολογία εκείνη τη στιγμή συνεχίζουν τον αγώνα. Αυτοί οι υποψήφιοι θα ξεκινήσουν ξανά με 0 ψήφους. Η ψηφοφορία τελειώνει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά