fbpx

Αποτελέσματα UFC Vegas 84: Ankalaev, Miller, Silva ανάμεσα στους μεγάλους νικητές

UFC 84: Magomed Ankalaev εναντίον Johnny Walker

Το πρώτο UFC για το 2024, το UFC Vegas 84, έγινε το Σάββατο στο UFC Apex στο Λας Βέγκας. Στο κύριο γεγονός, ο Magomed Ankalaev έριξε νοκ-άουτ τον Johnny Walker στον δεύτερο γύρο. Εν τω μεταξύ, ο co-headliner της βραδιάς είδε τον βετεράνο του UFC, Jim Miller, να προσθέτει άλλον έναν αγώνα και νίκη στην καριέρα του.

Magomed Ankalaev: Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία σχετικά με το αποτέλεσμα της ρεβάνς Magomed Ankalaev εναντίον Johnny Walker. Ενώ ο πρώτος αγώνας έληξε με αμφισβητήσιμη διακοπή γιατρού, το κύριο γεγονός του Σαββάτου στο UFC Vegas 84 ολοκληρώθηκε με τον Ankalaev να πετυχαίνει νίκη με νοκ άουτ νίκη. Ο Ankalaev, ο οποίος μπήκε στον αγώνα ως ο Νο. 3 μαχητής της κατάταξης στην κατηγορία ελαφρών βαρέων βαρών του UFC, πέτυχε ένα δυνατό uppercut που φαινόταν να αφήνει τον Walker με σπασμένη μύτη. Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ankalaev από τότε που έριξε νοκ άουτ τον Anthony Smith τον Ιούλιο του 2022.

Jim Miller: Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα έρθει το τέλος για τον Jim Miller, αλλά αν ο 40χρονος συνεχίσει να αποδίδει όπως έκανε το βράδυ του Σαββάτου, η καριέρα του θα παραμείνει ζωντανή. Ο Miller, ο οποίος αγωνίστηκε στον 43ο αγώνα του για το UFC στο UFC Vegas 84, πέτυχε την 26η νίκη του. Ο επόμενος αγώνας του Miller πιθανότατα θα γίνει στο UFC 300. Αν αυτό συμβεί, ο Miller θα έχει αγωνιστεί στα UFC 100, 200 και 300.

Mario Bautista: Ο αγώνας μεταξύ του Mario Bautista και του Ricky Simon ήταν ένα φανταστικό 15λεπτο που είδε τον Bautista να σημειώνει την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο UFC. Αυτή η νίκη θα πρέπει να εκτοξεύσει τον 30χρονο στην πρώτη 15άδα της κατηγορίας. Ο Bautista ήταν καλύτερος, αλλά η καρδιά του Simon και η επιμονή τον κράτησαν στον αγώνα. Η νίκη επί του Simon ήταν η καλύτερη επίδοση του Bautista κάτω από τη σκέπη του UFC.

Brunno Ferreira: Ο Brunno Ferreira επανήλθε από την πρώτη του ήττα στην καριέρα του τον Ιούλιο με μια νίκη νοκ άουτ στον πρώτο γύρο επί του Phil Hawes. Ο Ferreira με εντυπωσιακή δύναμη, έφτασε τώρα το 11-1 με 11 διακοπές (οκτώ ΚΟ και τρία submissions).

Preston Parsons: Ο Preston Parsons εμφανίστηκε πολύ καλός κατά τη νίκη επί του Matthew Semelsberger. Marcus McGhee: Ο Marcus McGhee ήταν αμείλικτος. Αυτή η εμφάνιση εμπόδισε τον αντίπαλό του, Gaston Bolanos, να λειτουργήσει ως kickboxer.

Farid Basharat: Ο Farid Basharat έφτασε στο 12-0 με μια ξεκάθαρη νίκη επί του βετεράνου ανταγωνιστή Taylor Lapilus. Ενώ ο Basharat είναι νέος έχει υψηλό IQ μάχης. Επέβαλε από την αρχή το ρυθμό σε αυτό το ματς και υπαγόρευσε πως θα γίνει ο αγώνας. Το UFC Vegas 84 ήταν μια καλή εμφάνιση για τον Basharat απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλό του μέχρι σήμερα.

Jean Silva: Το μεγαλύτερο φαβορί στο χθεσινό UFC Vegas 84, ο Jean Silva πέρασε μια άνετη βραδιά απέναντι στον Westin Wilson. Ο 27χρονος Silva έδειξε μεγάλη δύναμη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η νίκη στον πρώτο γύρο με TKO έβαλε τον Silva, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο UFC το Σάββατο, στη λίστα των μαχητών που πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο στην κατηγορία featherweight.

Nikolas Motta: Ο 30χρονος Βραζιλιάνος χρησιμοποίησε την επιθετικότητα του νεαρού αντιπάλου του, του 23χρονου Tom Nolan, εναντίον του στον αγώνα ελαφρών βαρών. Εκμεταλλεύτηκε τα πάντα για να πάρει μια γρήγορη νίκη, σε μόλις 63 δευτερόλεπτα.

Joshua Van: Αγώνας δύο γύρων όπου ο Joshua Van, ο 22χρονος Van πήρε τη νίκη στον δεύτερο γύρο με TKO επί του Felipe Bunes, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο UFC το Σάββατο.

Όλα τα αποτελέσματα (με νικητή τον πρώτο αναγραφόμενο αθλητή)

Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker — KO στο 2:42 του 2ου γύρου

Jim Miller vs. Gabriel Benitez — Με υποταγή στο 3:25 του 3ου γύρου

Mario Bautista vs. Ricky Simon — Ομόφωνη απόφαση (30-27 x2, 29-28)

Brunno Ferreira vs. Phil Hawes — KO (punches) στο 4:55 του 1ου γύρου

Preston Parsons vs. Matthew Semelsberger — Ομόφωνη απόφαση (30-27 x3)

Marcus McGhee vs. Gaston Bolanos — TKO (punches) στο 3:29 του 2ου γύρου

Farid Basharat vs. Taylor Lapilus — Ομόφωνη απόφαση (30-27 x3)

Waldo Cortes-Acosta vs. Andrei Arlovski — Ομόφωνη απόφαση (29-28 x3)

Jean Silva vs. Westin Wilson — TKO στο 4:12 του 1ου γύρου

Nikolas Motta vs. Tom Nolan — TKO στο 1:03 του 1ου γύρου

Joshua Van vs. Felipe Bunes — TKO στο 4:31 του 2ου γύρου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά