fbpx

Γιάννης Στοφορίδης: «Έφτυσα αίμα για να φτάσω ψηλά»! (video)

Γιάννης Στοφορίδης: «Έφτυσα αίμα για να φτάσω ψηλά»! (video)

Ο Γιάννης Στοφορίδης στο Επεισόδιο S04 Ep. #177 προσκεκλημένος στο στούντιο του Zulucast Talk
Τα 108 κιλά καθαρής μάζας που κουβαλάει είναι αδύνατο να χωρέσουν στη φωτογραφία. Τα σπουδαία γενετικά του συνδέονται με το πλούσιο ταλέντο του, κάτι που τον κάνει στο ρινγκ να μοιάζει με υπεράνθρωπο. Είναι ο πρώτος heavyweight αθλητής στο kickboxing που πατάει πόδι στο στούντιο του Zulucast Talk και ο καλύτερος heavyweight kickboxer της Ελλάδας τη νεότερη εποχή.

Αθλητής που έχει μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων όπως το Enfusion, το Glory και φυσικά το ONE CHAMPIONSHIP που ακόμη αγωνίζεται. Ο Γιάννης Στοφορίδης δεν ανοίγεται γενικά, αλλά στο επεισόδιο #177 αναφέρει αρκετά για όλα όσα έχει πετύχει στη πλούσια καριέρα του. Αλλά και αυτά που θέλει να πετύχει στη συνέχεια. Στο κάτω κάτω δε χρειάζεται να μιλήσει, μιλάνε οι πράξεις του στο ρινγκ. Απολαύστε τον!

Γιάννης Στοφορίδης και Λουκάς Ζανέττος

– Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
Ο Γιάννης Στοφορίδης είναι αθλητής kickboxing του ONE CHAMPIONSHIP στην κατηγορία Heavyweight. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά kickboxing τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας την επιδεξιότητά του και κερδίζοντας τον σεβασμό του κοινού και των συναθλητών του. Χαρακτηρίζεται για την έκρηξη του, τη πλούσια σωματοδομή του. Επιπρόσθετα και με την δύναμη που βγάζει στους συνδυασμούς χεριών αλλά και ποδιών. Ξεκίνησε την καριέρα του στο kickboxing σε νεαρή ηλικία δίπλα από το δάσκαλο και προπονητή του Παναγιώτη Καρανικολή. Έκτοτε συνεχίζει να αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον χώρο του.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας, έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση. Έχει αγωνιστεί σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά παγκοσμίως. Ο Στοφορίδης έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές επιδόσεις σε
αρκετά μεγάλα τουρνουά, όπως το: SUPERKOMBAT Fighting Championship, Glory, ONE Championship, Enfusion και OSS Fighters. Ενώ οι κατακτήσεις του σε διάφορα πρωταθλήματα αποτελούν απόδειξη της αφοσίωσής του και της ικανότητάς του να ανταγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά