fbpx

Τεληκωστόγλου: Τιμή να σε βραβεύουν και να αναγνωρίζουν τους κόπους και τις διακρίσεις σου

Ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου βραβεύεται από την ΕΟΕ

Στην εκδήλωση των Τιμητικών Βραβεύσεων που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε κι o Πρωταθλητής του Ταεκβοντο, Αποστόλης Τεληκωστόγλου. Με μια γεμάτη, αθλητικά, χρονιά δικαιωματικά ο Τεληκωστόγλου κέρδισε τη θέση του ανάμεσα στους 16 εκπροσώπους των δυναμικών αθλημάτων που βραβεύτηκαν. 

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση, είναι τιμή να σε βραβεύουν και να αναγνωρίζουν τους κόπους και τις διακρίσεις σου. Εύχομαι το χρόνου να βρισκόμαστε ακόμα περισσότεροι αθλητές με διακρίσεις και μετάλλια από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού!

Το καλοκαίρι του 2023 ο Τεληκωστόγλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα European Games, μια διάκριση που τον “έβαλε” στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, στις βραβεύσεις της ΕΟΕ. Στο Παρίσι, την πόλη που σε λίγους μήνες θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου έγραψε Ιστορία για το ελληνικό Ολυμπιακό ταεκβοντό. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έφτασε σε τελικό Γκραν Πρι, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Κωνσταντίνο Χαμαλίδη ο οποίος νωρίτερα φέτος ήταν τρίτος στο Γκραν Πρι της Ρώμης.

Ο Τεληκωστόγλου, όπως και το 2019 στο Παγκόσμιο του Μάντσεστερ, έτσι και σήμερα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, που θα του δώσει 36 επιπλέον βαθμούς στην Ολυμπιακή κατάταξη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά