fbpx

Η Jonas νίκησε τη Mayer με πλειοψηφική απόφαση κρατώντας τον παγκόσμιο τίτλο της IBF

Jonas και Mayer εν δράσει

Μετά από μια σκληρή ​​μάχη με τη Mikaela Mayer για το παγκόσμιο πρωτάθλημα μεσαίων βαρών της IBF, η Natasha Jonas επικράτησε με μια πλειοψηφικη απόφαση, χθες βράδυ στη γενέτειρά της στο Λίβερπουλ.

Σε έναν αγώνα που έγινε στο M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ οι δυο κοπέλες προσέφεραν πλούσιο θέαμα. Η νίκη πήγε στην Jonas, με τους κριτές να δίνουν 96-94 και 96-95 υπέρ της Βρετανίδας ενώ ο τρίτος έδωσε 97-93 για τη Mayer.

Η Mayer, που αγωνίστηκε για παγκόσμιο τίτλο για πρώτη φορά μετά την πικρή της ήττα από την Alycia Baumgardner, ήθελε απεγνωσμένα να κερδίσει ένα σημαντικό πρωτάθλημα για άλλη μια φορά. Η Jonas, υπερασπιζόμενη τη ζώνη  welterweight της IBF, προσπαθούσε να εξασφαλίσει την πιο ουσιαστική νίκη της καριέρας της μέχρι στιγμής. Και οι δύο γνώριζαν επίσης ότι η νίκη και ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν επίσης ένα εισιτήριο για περισσότερους μεγάλους αγώνες.

Και στο βάθος ρεβάνς; 

Η Mayer απογοητευμένη με το αποτέλεσμα ζήτησε αμέσως ρεβάνς. «Νομίζω ότι έκανα αρκετά για να κερδίσω. Θα της έδινα τους πρώτους δυο γύρους, αλλά μετά θεωρώ ότι επικράτησα και πέτυχα τα πιο καθαρά χτυπήματα» είπε η Αμερικανίδα.

«Αυτός ο αγώνας αξίζει να τον δούμε ξανά», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει ρήτρα ρεβάνς από την πλευρά μου, αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ξανά αυτόν τον αγώνα για τους οπαδούς, αν το θέλουν».

Η Jonas απάντησε «Όλα είναι πιθανά. Αν είναι κάτι που το θέλουν οι φιλάθλοι, τότε δεν θα τους απογοητεύσω. Είναι στις δύο κορυφαίους που έχω αγωνιστεί, είναι πολύ ικανή πυγμάχος, θα έρθει ξανά η ώρα της».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά