fbpx

Το Karate 1-Premier League επιστρέφει στο Παρίσι

Karate 1 Premier League

Το Karate 1-Premier League επιστρέφει στο Παρίσι καθώς με αυτή τη σπουδαία διοργάνωση  ξεκινά τη σεζόν των μεγάλων  γεγονότων του Καράτε. 

Σε μια συναρπαστική επιστροφή, το Karate 1-Premier League πρόκειται να κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή στο Παρίσι μετά από μια απουσία τριών ετών. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου και θα είναι διαθέσιμη LIVE στο κανάλι της WKF στο YouTube.

Το Karate 1- Premier League είναι παραδοσιακά το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις του καράτε σε όλο τον κόσμο. Σε ένα από τα τελευταία τουρνουά Καράτε πριν από την πανδημία, το 2020 Karate 1-Premier League Paris προσέλκυσε περισσότερους από 600 αθλητές από 89 χώρες.

Μέχρι και το 2020 το Παρίσι φιλοξενούσε σε ετήσια βάση το  Karate 1-Premier League από την έναρξη του τουρνουά το 2011.

Η επιστροφή του Karate 1-Premier League στο Παρίσι αναμένεται να προσελκύσει κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 11 από τους 12 Grand Winners και 8 από τους 12 υπερασπιστές παγκόσμιους πρωταθλητές. 

Φυσικά και ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και οι δικοί μας, οι Έλληνες καρατέκα, με την αποστολή να γίνεται εντός των ημερών γνωστή. 

Οι προκριματικοί αγώνες είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου από τις 9:00 έως τις 20:30. Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 18:30 και οι ημιτελικοί να προγραμματίζονται και τις δύο ημέρες στις 19:50. Οι αγώνες μεταλλίων θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Οι αγώνες για χάλκινα μετάλλια (από τις 10:00 έως τις 14:30) και οι αγώνες για το χρυσό μετάλλιο (από τις 15:35 έως τις 18:00) θα μεταδοθούν από την τηλεόραση σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά