fbpx

Χριστίνα Λιναρδάτου: «Θέλω μόνο δικαιοσύνη» (vid)

Δικαιοσύνη ζητά η Χριστίνα Λιναρδάτου

Η Χριστίνα Λιναρδάτου, μέσω επίσημης δήλωσης της στα social media, ζητάει το αυτονόητο! Να τιμωρηθεί η Baumgardner για την υπόθεση ντόπινγκ του καλοκαιριού. 

Η Λιναρδάτου αντιμετώπισε τον Ιούλιο του 2023 την Alycia Baumgardner. Η αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια ελαφρών βαρών Baumgardner βρέθηκε θετική σε δύο απαγορευμένες ουσίες κατά τη διάρκεια ενός εθελοντικού τεστ αντιντόπινγκ, 3 ημέρες πριν τον αγώνα της στις 15 Ιουλίου με τη Χριστίνα Λιναρδάτου.

Αφήνοντας εσκεμμένα να περάσει αρκετό διάστημα ώστε να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την απόφαση να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα. 

«Αυτή είναι η επίσημη απάντηση μου στα δημοσιεύματα που απασχολούν το όνομα μου το τελευταίο καιρό όσο αφορά τον αγώνα μου με την Alycia Baumgardner. Η δήλωση μου αυτή έγινε κατά αυτό το τρόπο γιατί απλά δεν θέλω να στοχεύσω , να θίξω και να κατηγορήσω κανέναν. Θέλω απλά να τονίσω με αυτό ότι ο αθλητισμός θα πρέπει να παραμείνει καθαρός και επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς να παίρνουν επίσημες θέσεις και να τιμωρούν δίκαια το κάθε παράπτωμα. Στην περίπτωση την δική μου απαιτώ από τις Ομοσπονδίες και το Αμερικανικό Δίκαιο να παρέμβη και να αποδώσει δικαιοσύνη». 

Οι ουσίες που ανευρέθησαν στο δείγμα της Αμερικανίδας είναι οι μεστερολόνη και οξική μεθενολόνη (mesterolone and methenolone acetate) για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει ένα Google search. Εκεί θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για δυο ουσίες που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια και μάλιστα με πασίγνωστες τις εμπορικές τους ονομασίες (proviron και primobolan) 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά