fbpx

Μαστρογιάννης: Επιστρέφει με το ασημένιο από το Παρίσι

Με το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφει ο Μαστρογιάννης

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης επιστρέφει στην Αθήνα από το Karate 1 Premier League με το ασημένιο μετάλλιο περασμένο στο λαιμό του.

Ο 23χρονος καρατέκα, αθλητής της Δόξας Γαλατσίου, μετά από καταπληκτική σειρά εμφανίσεων την Παρασκευή πέρασε στο σημερινό τελικό. Εκεί συνάντησε τον Ουκρανό Valerii Chobotar στον τελικό της κατηγορίας των -84 κιλών. Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, η οποία έληξε 0-0, η νίκη πήγε στον Ουκρανό.

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης πριν τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο τουρνουά βρισκόταν στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης. Πλέον αναμένεται να “σκαρφαλώσει” λίγο ψηλότερα.

Για την ιστορία ο Έλληνας πρωταθλητής στο δρόμο για τον τελικό είχε επικρατήσει με 2-0 του Αλγερινού Falleh Midoune. Στο δεύτερο αγώνα του έφερε 4-4 με τον Aljafari Mohammad από την Ιορδανία, παίρνοντας όμως κι εκεί τη νίκη. Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Ολλανδός Brian Timmermans δε μπόρεσε να αποτελέσει εμπόδιο (2-1 το αποτέλεσμα). Την ίδια τύχη είχε και ο Walid Deghali από το Βέλγιο στον ημιτελικό, τον οποίο ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε με 2-0 για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.  

Στέφανος Ξένος: Ο συνήθης ύποπτος 3ος στο Παρίσι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά