fbpx

75ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Strandja 

Strandja, το παλαιότερο τουρνουά πυγμαχίας στην Ευρώπη

Από τις 4 έως τις 11 Φεβρουαρίου στη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, αγώνες  παγκόσμιας κλάσης περιμένουν τους θεατές της 75ης διοργάνωσης του τουρνουά Strandja

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης θα συναντηθούν στην 75η επετειακή έκδοση του τουρνουά Strandja! Το παλαιότερο τουρνουά πυγμαχίας στην Ευρώπη θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Μέγαρο της Σόφιας. Εκεί όπου εκπρόσωποι 4 ηπείρων – Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής και Βόρειας Αμερικής θα μπουν στο ρινγκ για να διασταυρώσουν τα γάντια τους! 

Περίπου 300 πυγμάχοι από σχεδόν 30 χώρες αναμένεται να λάβουν μέρος στο τουρνουά. Μεταξύ αυτών είναι παραδοσιακά ισχυρά έθνη όπως η Αρμενία, η Κίνα, η Γαλλία, η Ινδία, η Ιρλανδία, η Ταϊλάνδη, η Τουρκία, η Ουκρανία και το Ουζμπεκιστάν. Το παρόν, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, θα δώσει και η ελληνική ομάδα, που τόσες ημέρες προετοιμαζόταν σε καμπ στο Τσοτύλι. 

Το Strandja Cup αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας για τα προολυμπιακά τουρνουά, σε αυτά που πυγμάχοι από όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το καλοκαίρι!

Τριετία ανόδου της ελληνικής Πυγμαχίας 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά