fbpx

Strandja: Οι κληρώσεις της Εθνικής Ομάδας και οι ευχές στην Όλγα Παπαδάτου (video)

Κλήρωση και ευχές για την ελληνική ομάδα

Πραγματοποιήθηκε χθες αργά η κλήρωση για το Διεθνές Τουρνουά Strandja, που φιλοξενείται από 4 έως 11 Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. 

Η Εθνική μας ομάδα δίνει το παρόν με 10 συνολικά πυγμάχους, 4 κοπέλες και 6 άνδρες. Σε ένα τουρνουά, από τα παλαιότερα στην Ευρώπη και αυτό που στην ουσία σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν κάθε έτος, οι εκπρόσωποι μας θα κυνηγήσουν τη διάκριση. 

Πρώτος για τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστεί σήμερα ο Γιώργος Παππάς, αθλητής του Παναθηναϊκου, ενώ από αύριο ρίχνονται στη μάχη και τα 3 (από τα 4) κορίτσια. Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους πρώτους αγώνες της ελληνικής αποστολής: 

4/2

Γιώργος Παππάς – Timurovich Ryspek Bektenov 

5/2 

Αθηνά Αβραμίδου – Zlatislava Chukanova

Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου – Claudia Nechita

Χριστίνα Λιναρδάτου – Kholova Bibinashastamo 

6/2

Κωνσταντίνος Καλογερίδης – Alexandru Paraschiv

Στέλιος Κυρσανίδης – Askat Kuliaev 

7/2

Αναστάσιος Κοροβέσης – Rami Kiwan

Μιχάλης Τσαμαλίδης – Tuohetaerbieke Tanglatihan

Βαγγέλης Νανιτζανιάν – Andrei Zaplitnii 

8/2

Βασιλική Σταυρίδου – Gabriele Stonkute

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Αρτούρ Μικαελιάν σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής λέγοντας: «Το Τουρνουά Strandja θεωρείται κορυφαίο στον κόσμο και είναι για εμάς η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας μας για το πρώτο προ-ολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Ιταλία. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η κλήρωση. Ο σκοπός του Τουρνουά αυτού για την Εθνική μας Ομάδα δεν είναι μόνο η κατάκτηση μεταλλίων, αλλά κυρίως η προετοιμασία μέσω των αγώνων εναντίων μερικών από τους καλύτερους πυγμάχους στον κόσμο. Το επίπεδο των συμμετεχόντων είναι πολύ υψηλό, ακόμα και στο πρώτο τους παιχνίδι οι αθλητές μας καλούνται να αντιμετωπίσουν ηπειρωτικούς και παγκόσμιους πρωταθλητές στις κατηγορίες τους. Συνεπώς, στο τουρνουά αυτό δεν υφίσταται καλή ή κακή κλήρωση για εμάς, αυτό θα μας απασχολήσει περισσότερο στην κλήρωση του προ-ολυμπιακού τουρνουά στο Μιλάνο. Εξάλλου ως Εθνική Ομάδα έχουμε αποδείξει πάντα σε κάθε μας αγώνα ότι είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο σε όποιο επίπεδο κι αν βρίσκεται. Τα «γαλανόλευκα γάντια» είναι πανέτοιμα να μπουν στο ρινγκ και να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα! Πάμε!».

Αμέσως μετά την κλήρωση η ελληνική ομάδα επιφύλασσε και μια έκπληξη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου, η οποία εχθές είχε τα γενέθλια της. Εκεί που όλοι της ευχήθηκαν σύσσωμοι χρόνια πολλά. 

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά