fbpx

Ατού… της πυγμαχίας γυναικών Παπαδάτου – Λιναρδάτου

Λιναρδάτου, Παπαδάτου, Αβραμίδου

Με τα δύο ατού της, Παπαδάτου και Λιναρδάτου σήμερα η πυγμαχία έκλεισε τη 2η ημέρα στη Σόφια. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας Strandja. Η αθλήτρια του Στέφανου Φιλιμιάνοβ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Ρουμάνα Claudia Nechita και πέρασε ένα εύκολο απόγευμα. Πατώντας γερά στο ρινγκ στον πρώτο γύρο κόντραρε με το πίσω ίσιο, και αρκούσε καθώς της χάρισε το γύρο. Ο δεύτερος στην αρχή κύλησε στο ίδιο μοτίβο, ενώ από τα μισά περίπου χρησιμοποίησε και 2-3 φορές παρέ με κροσέ. Στον τρίτο και τελευταίο δούλεψε περισσότερο πόδια και αποφυγές, δοκιμάζοντας πράγματα δουλεμένα στην προπόνηση.

Τελευταίος αγώνας για τα ελληνικά χρώματα σήμερα, 2η ημέρα του τουρνουά, ήταν αυτός της Χριστίνας Λιναρδάτου με την Kholova Bibinashastamo από Τατζικιστάν. Ο αγώνας δεν επιδέχεται περιγραφής και ανάλυσης. Η διαφορά ανάμεσα στην Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια και την πυγμάχο από το Τατζικιστάν ήταν χαώδης. Η Λιναρδάτου μπήκε χαλαρή, γνωρίζοντας τις δυνατότητες της και άφησε τον αγώνα να κυλήσει, παρόλο που μπορούσε να το τελειώσει ανά πάσα στιγμή. Αυτό που δεν έκανε η Χριστίνα, η οποία ήθελε να δουλέψει πράγματα μέσα στο ρινγκ, το έκανε η γωνία της Bibinashastamo εγκαταλείποντας πριν την έναρξη του 3ου γύρου. Νίκη έγραψε το τελικό σκορ και για τη Λιναρδάτου και, όπως και νωρίτερα η Όλγα Παπαδάτου, πλέον στην 8αδα του τουρνουά.

Η “πρωτάρα” σε διεθνείς διοργανώσεις Αθηνά Αβραμίδου ηττήθηκε στην παρθενική της εμφάνιση από την Zlatislava Chukanova, αποτέλεσμα όμως που θα την πεισμώσει στο μέλλον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά