fbpx

Κυρσανίδης Στέλιος: Σήμερα Παρασκευή 09/02 για τους 4 του Strandja

Πανέτοιμος ο Στέλιος Κυρσανίδης για το μετάλλιο

Το Διεθνές Τουρνουά Strandja στη Βουλγαρία μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Τα πρώτα μετάλλια έχουν ήδη σφραγιστεί από εχθές, με 3 για την Ελλάδα ήδη εξασφαλισμένα. Όλγα Παπαδάτου, Βασιλική Σταυρίδου και Βαγγέλης Νανιτζανιάν βρίσκονται από εχθές ήδη στο βάθρο κι αύριο διεκδικούν την είσοδο στον τελικό. Τελευταίος εκπρόσωπος της χώρας που διεκδικεί είσοδο στα μετάλλια είναι ο Στέλιος Κυρσανίδης

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ αγωνίζεται με τον Ουκρανό Yaroslav Khartsyz για τα 63,5 κιλά. Ο αντίπαλος του είναι ένας έμπειρος πυγμάχος με 70 ερασιτεχνικούς αγώνες και 4 επαγγελματικούς στο ενεργητικό του. Παράλληλα καταγράφει και μια συμμετοχή σε Ολυμπιακούς (Τόκυο), χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα του.  Μάλιστα δεν είναι άγνωστος στην ελληνική ομάδα, καθώς το Φεβρουάριο του 2022 είχε αγωνιστεί με τον Κωνσταντίνο Καλογερίδη. 

Ο Κυρσανίδης αγωνίζεται στο μεσημεριανό πρόγραμμα, στον αγώνα με τον αριθμό 170 κι ευελπιστεί να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του Ουκρανού και να κάνει το καρέ των μεταλλίων για την ελληνική ομάδα.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά