fbpx

Εμφάνιση χρυσού από την Όλγα Παπαδάτου

Στον τελικό των 57 κιλών η Όλγα Παπαδάτου

Με εμφάνιση χρυσού μεταλλίου η Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου επικράτησε της Ταϊλανδής Preedakamon Tintabthai και σφράγισε την είσοδό της στις 4 καλύτερες της κατηγορίας της, εξασφαλίζοντας μετάλλιο στο Strandja. Στην αναμέτρηση της 3ης στην Ευρώπη το 2022 με την 3η στον κόσμο την ίδια χρονιά βρήκε νικήτρια την Ελληνίδα αθλήτρια.

Πατώντας γερά στο ρινγκ, κόντραρε με το πίσω χέρι και πολλές φορές προσέθετε και το μπροστά κροσέ, παίρνοντας σημεία και γύρους. Μυαλωμένη, χωρίς να παρασύρεται, έπαιρνε σημεία, γύρους και τελικά τη νίκη με ομόφωνη απόφαση, πεντακάθαρα.

Στα μετάλλια μπήκε και η Καβαλιώτισσα Βασιλική Σταυρίδου, αθλήτρια του Παναγιώτη Καρανικολή. Πιο ξεκούραστα από την συναθλήτριά της, μιας και η Gabriele Stonkute από τη Λιθουανία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, εξασφάλισε κι αυτή την είσοδο της στην 4αδα και το μετάλλιο.

Δυστυχώς η τρίτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε σήμερα, η Χριστίνα Λιναρδάτου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Tetiana Dovgal. Η πανύψηλη Ουκρανή εκμεταλλεύτηκε την πολύ μεγάλη διαφορά ύψους, μην αφήνοντας την Λιναρδάτου να γίνει επικίνδυνη.

Όλγα Παπαδάτου και Βασιλική Σταυρίδου αγωνίζονται ξανά το Σάββατο για τη νίκη και την είσοδό τους στον τελικό των 57 και 75 κιλών αντίστοιχα.

“Έσωσε την παρτίδα” ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά