fbpx

Κουρουγκλίεβ, Κουγιουμτσίδης, Πρεβολαράκη και Χοσόνοβ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης 

Κουρουγκλίεβ και Κουγιουτσίδης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Μαρία Πρεβολαράκη και Αζαματ Χοσόνοβ θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας για να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης. Το Βουκουρέστι θα φιλοξενήσει το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 12 έως 18 Φεβρουαρίου στο Polyvalent Hall. 

Ο Κουρουγκλίεβ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του στα 86 κιλά στην ελευθέρας. Έναν τίτλο που κατέκτησε πέρυσι επικρατώντας στον τελικό με 3-1 του Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο. 

Ο έτερος μεταλλιούχος στο περυσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Γιώργος Κουγιουμτσίδης θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 79 κιλών. Κάτοχος ήδη του ασημένιου μεταλλίου από το 2023 θα προσπαθήσει να φέρει το τρίτο διαδοχικό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Ανδρών!!!

Η Μαρία Πρεβολαράκη, η κορυφαία αθλήτρια της πάλης, θα δώσει κι αυτή το παρόν στη Ρουμανία. Μετά το Χάλκινο Μετάλλιο στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας που κατέκτησε τον Απρίλιο του 2023 θα προσπαθήσει και αυτή με τη σειρά της να επαναλάβει τουλάχιστον την περσινή επιτυχία της.

Ο Αζαματ Χοσόνοβ είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης. Στόχος να ανεβεί για πρώτη φορά στην κατηγορία των Ανδρών στο βάθρο.

Κουρουγκλίεβ: «Ελλάδα, επίτρεψε μου να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς και θα δοξάσω τη Σημαία»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά