fbpx

Το who is who των αντιπάλων Παπαδάτου, Σταυρίδου, Νανιτζανιάν 

Σταυρίδου, Παπαδάτου, Νανιτζανιάν στο δρόμο για τον τελικό

Με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, καθώς οι σημερινοί αγώνες είναι αυτοί που καθορίζουν, έως έναν βαθμό, το χρώμα του μεταλλίου του Διεθνούς Τουρνουά Strandja, Όλγα Παπαδάτου, Βασιλική Σταυρίδου και Βαγγέλης Νανιτζανιάν αγωνίζονται σήμερα για την είσοδο στον τελικό. 

Πρώτη σήμερα αγωνίζεται η Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου. Απέναντι της η Samadova Mijgona από το Τατζικιστάν, μια πυγμάχος που έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες το 2023. Και είναι αυτή που έκανε μέχρι στιγμής τη μεγάλη έκπληξη στη Σόφια αποκλείοντας την Ιρλανδέζα Michaela Walsh (ναι, αυτή που χρειάστηκε χείρα βοήθειας στα European Games για να αποκλείσει την Παπαδάτου). 

Τρεις αγώνες μετά η αγωνίζεται η, εκ Καβάλας ορμώμενη, Βασιλική Σταυρίδου. Η Baison Manikon από την Ταϊλάνδη θα προσπαθήσει να της κλείσει το δρόμο προς τον τελικό. Με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020,  ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες  το 2022 σίγουρα είναι υπολογίσιμη αντίπαλος αλλά σε καμία περίπτωση φόβητρο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. 

Τελευταίος για τα ελληνικά χρώματα σήμερα αγωνίζεται ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Αντίπαλος του ο Ιρλανδός Jack Marley, παλιός γνώριμος μιας και είναι αυτός που απέκλεισε τον Νανιτζανιάν από τη συνέχεια των European Games στην Κρακοβία, πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε ήταν η δεύτερη φορά που αναμετρούνταν οι δυο, ο Έλληνας αθλητής είχε επικρατήσει την πρώτη (το 2022 στα Πανευρωπαϊκό του Ερεβάν). 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά