fbpx

Zollani VS Ramundi το main event του GOW 3/3

Zollani VS Ramundi το main event του GOW 3/3

O Στέλιος Πολίτης ανακοίνωσε το main event του “STRIKING HEROES FIGHT NIGHT” by Fitshop.gr . Διοργάνωση στα πλαίσια του GOW OPEN στις 3 Μαρτίου, που είναι μια αναμέτρηση φωτιά για τον βαρύτιμο Επαγγελματικό Τίτλο της WKU!

Από τη μία πλευρά ο Tomi Zollani κορυφαίος Thai Fighter στην κατηγορία του στην Ελλάδα και αθλητής του Kostas Theodoulou και Κώστας Πρεντουλής. Τον είδαμε στο Μαρούσι στην προηγούμενη εκδήλωση κάνοντας με τον Παναγιώτης Μιτσινίγκος το κορυφαίο παιχνίδι της ημέρας τότε. Παίρνει την ευκαιρία και είναι έτοιμος να εξελιχθεί επαγγελματικά στο Κ-1 κυνηγώντας τα όνειρα του.

Απέναντί του από τον Καναδά έρχεται ο αντίπαλος για το Gods of War ένας εξαιρετικός μαχητής ο Jonathan Ramundi. Με Γαλλικό διαβατήριο και προπονητή τον Paschalis Gaditsakis τον Έλληνα που μας κάνει περήφανους στον Καναδά!

Ο Jonathan είναι εξαιρετικός αθλητής, πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή Κ-1 στο Παγκόσμιο της Wkuworld World Kickboxing and Karate Union που διεξήχθει εκεί. Στόχο έχει την επαγγελματική καταξίωση κοντά μας στις μεγάλες ευκαιρίες που δίνει το GOW Management στους κορυφαίους αθλητές και προπονητές που συνεργάζονται μαζί του.

Η αναμέτρηση είναι το main event της βραδιάς και έχει κλειστεί στα 66kg με όρους Κ-1 πέντε γύροι των τριών λεπτών!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά