fbpx

Καράτε: Μαρία Αναστασίου και Ανδρέας Μπιτσώρης 3οι στην Ευρώπη 

Αναστασίου και Μπιτσώρης στο βάθρο

Με την Μαρία Αναστασίου και τον Ανδρέα Μπιτσώρη να ανεβαίνουν στο βάθρο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο επιστρέφει η Εθνικη ομάδα από το 51ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών (Εφήβων, Νεανίδων, Νέων και U21)

Με το επίπεδο των αγώνων να είναι, όπως πάντα, υψηλότατο η ελληνική αποστολή έφερε το έργο εις πέρας με επιτυχία. Μια επιτυχία που σφραγίστηκε από την κατάκτηση των μεταλλίων από Αναστασίου και Μπιτσώρη. Η Μαρία Αναστασίου ήταν η πρώτη που έσυρε το χορό των μεταλλίων. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +66κ Νέων Γυναικών, ενώ ακολούθησε και ο  Ανδρέας Μπιτσώρης κατακτώντας το μετάλλιο στα -68κ Νέων Ανδρών! 

Όμως και η παρουσία των υπολοίπων μελών της Εθνικής ήταν επιτυχημένη. Με τέσσερις 5ες θέσεις και πέντε 7ες, σε ένα πρωτάθλημα με τους κορυφαίους της Ευρώπης, μόνο επιτυχία είναι. 

Αναλυτικά την 5η θέση κατέκτησαν οι: 

Φρόσω Δούκα (-61κ Νεανίδων)

Βασίλης Κουμπενάκης (-57κ Εφήβων)

Ντίνος Μπίνας (-84κ U21)

Ηλίας Ψωμάς (+76κ Νέων Ανδρών)

Ενώ στην 7η θέση έφτασαν οι: 

Αγνή Συκά (-47κ Νεανίδων)

Αθηνά Τσιακμάκη (ΚΑΤΑ Νέων Γυναικών)

Γρηγόρης Βλαχόπουλος (-70κ Εφήβων)

Γιώργος Κουλουρίδης (+70κ Εφήβων)

Νάσια Ανδριανοπούλου (-55κ U21)

Την ελληνική ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Σπύρος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Μαρίζα Σουμπασάκη και Γιώργος Τζάνος. Αρχηγός της αποστολής θα είναι το μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΚ, Βασίλης Τσιακμάκης.

Στην Τιφλίδα βρέθηκαν  και επτά Έλληνες κριτές, οι Δημήτρης Αναστασιάδης, Δημήτρης Αρσενιάδης, Παναγιώτης Γκορέζης, Γιάννης Κανέλλης, Γιώργος Καμπανός, Νίκος Πανετσίδης και Φραντζέσκα Τσιριγώτη, ενώ  παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε Κώστας Παπαδόπουλος.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά