fbpx

UFC 298 με Volkanovski VS Topuria και που το βλέπετε

UFC 298 με Volkanovski VS Topuria και που το βλέπετε

Το UFC 298 διαμορφώνει άλλη μία αξέχαστη βραδιά δράσης. Καθώς ο Ilia Topuria από τη Γεωργία θέλει να πάρει τον τίτλο από τον κάτοχο Alexander Volkanovski. Με τον Ιρλανδό Ian Machado Garry να αντιμετωπίζει τον Geoff Neal ενώ ο Robert Whittaker και ο Πάουλο Κόστα έρχονται αντιμέτωποι σε μία συναρπαστική κάρτα.

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας είναι το κύριο γεγονός μιας γεμάτης κάρτας. Όλα αυτά στο Honda Center στο Anaheim των ΗΠΑ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Ο Volkanovski, (35) έχασε από τον Islam Makhachev στην τελευταία του έξοδο τον Οκτώβριο του 2023 στο UFC 294 για τη ζώνη ελαφρών βαρών.

Η τελευταία του μάχη στα featherweight ήταν μια νίκη επί του Yair Rodriguez στο UFC 290 τον Ιούλιο του 2023. Μία από τις πέντε επιτυχημένες υπερασπίσεις του τίτλου στην κατηγορία. Ο Volkanovski είναι αήττητος σε αυτό το βάρος από τότε που διεκδίκησε τον τίτλο τον Δεκέμβριο του 2019 από τον Max Holloway.

Στη main card ξεχωρίζει ο Ian Machado Garry που αντιμετωπίζει τον Geoff Neal σε μια σύγκρουση welterweight. Ο Ιρλανδός είναι έτοιμος για τη σύγκρουση, λέγοντας στο TNT Sports ότι «ανυπομονεί να αποδείξει σε όλους ότι κάνουν λάθος» όταν επιστρέψει στο Οκτάγωνο.

Οι Robert Whittaker και ο Paulo Costa, στην τρίτη και έκτη θέση αντίστοιχα, έρχονται αντιμέτωποι σε αγώνα μεσαίων βαρών, ενώ συγκρούονται επίσης οι Merab Dvalishvili και Henry Cejudo. Ο Anthony Hernandez αντιμετωπίζει τον Roman Kopylov σε έναν αγώνα μεσαίων βαρών.

UFC 298: Που θα το δείτε;

Η ζωντανή κάλυψη από το Honda Center, ξεκινά στη 03:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο TNT Sports 1 και στο Discovery+.

Prelims

Amanda Lemos v Mackenzie Dern

Marcos Rogerio De Lima v Justin Tafa

Rinya Nakamura v Carlos Vera

Zhang Mingyang v Brendson Ribeiro

Main card

Alexander Volkanovski v Ilia Topuria

Robert Whittaker v Paulo Costa

Geoff Neal v Ian Machado Garry

Merab Dvalishvili v Henry Cejudo

Anthony Hernandez v Roman Kopylov

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά