fbpx

Ημερίδα της ΕΛΟΚ για το άθλημα του Παρακαράτε

2η ημερίδα Παρακαράτε από την ΕΛ.Ο.Κ.

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ημερίδα της ΕΛΟΚ για το άθλημα του Παρακαράτε με την συμμετοχή 10 αθλητών. Εκτός από τις τρεις επίσημες κατηγορίες (αναπηρία με αμαξίδιο, τυφλών και νοητικής στέρησης) καλλιεργούνται και οι αναπτυξιακές κατηγορίες αυτισμού και αναπηρίας χωρίς την χρήση αμαξιδίου.

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές Τριαντάφυλλο Βασίλειο και Δουκλιά Στεφανία για το σπουδαίο έργο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις συμμετείχε ενεργά ο παλαιός πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας για πολλά χρόνια Νεκτάριος Καρτσάκης. Η παρουσία του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αλλά και πηγή έμπνευσης για τους αθλητές του καράτε και του παρακαράτε.

Ο παλιός πρωταθλητής του Καράτε, Νεκτάριος Καρτσάκης, δήλωσε μετά το τέλος της ημέρας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου Στεφανία Δουκλιά που με κάλεσε σε αυτή την ωραία ημερίδα, αφιερωμένη στους καρατέκα με αναπηρία, όπως επίσης και τον δάσκαλο Βασίλη Τριαντάφυλλο, προπονητές και οι δύο αθλητών του karate και του παρακαράτε. Εγώ από το μέρος μου θα στηρίξω κάθε προσπάθεια.  Στόχος  μου να παρακινήσω και άλλους αθλητές με αναπηρία να μην τα παρατάνε και να ασχοληθούν με το karate και γενικά με τις πολεμικές τέχνες και τον αθλητισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το παλιό μου συναθλητή, παγκόσμιο πρωταθλητή, Κώστα Παπαδόπουλο για την υποστήριξη του στο παρακαράτε.»

Πληροφορίες για το παρακαράτε μπορεί να βρει κανείς επικοινωνώντας με τον Κώστα Παπαδόπουλο (δ/ντη αθλήματος ΕΛΟΚ), τον
Τριαντάφυλλο Βασίλη και τη Στεφανία Δουκλιά

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά