fbpx

Πυγμαχία: Τελικό στάδιο προετοιμασίας πριν το Προ-Ολυμπιακό τουρνουά 

Στη Μπούντβα η Εθνική Πυγμαχίας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας στο Διεθνές camp, στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου. Μια προετοιμασία ενόψει του προ-Ολυμπιακού Τουρνουά, που θα διεξαχθεί στην Ιταλία, αρχές Μαρτίου. 

Στο προπονητικό camp συμμετέχουν μαζί με την Εθνική μας, κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο με σπουδαίες διακρίσεις. Συγκεκριμένα 10 Εθνικές Ομάδες, από την Ιαπωνία, Ινδία, Λιθουανία, Τατζικιστάν, Ουκρανία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Σερβία και Μαυροβούνιο πραγματοποιούν καθημερινές προπονήσεις μαζί με την Εθνική Ομάδα μας. Εκεί που οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλης Κοκόλης θα βγάλουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τους πυγμάχους μας. 

Ο Αρτούρ Μικαελιάν σχολίασε την συμμετοχή της Εθνικής μας στο camp του Μαυροβουνίου λέγοντας.  «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, καθώς συμμετέχουν στο camp Ηπειρωτικοί, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας, για να φτάσουμε στον στόχο μας, στο προ-Ολυμπιακό Τουρνουά, που θα γίνει από τις 3 μέχρι τις 11 Μαρτίου, στην Ιταλία, με μόνο σκοπό να διεκδικήσουμε το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι 2024»

Οι αθλητές και αθλητριές μας που προπονούνται στο Μαυροβούνιο είναι οι:

Αντωνία Γιαννακοπούλου, Όλγα Παπαδάτου, Βασιλική Σταυρίδου, Αλεξέι Λαγκαζασβίλι, Χρήστος Καραϊτης, Μιχάλης Τσαμαλίδης, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Στέλιος Ρούλιας

Την Εθνική Ομάδα συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Αρτούρ Μικαελιάν και Βασίλης Κοκόλης.

Βαγγέλης Νανιτζανιάν: Στόχος μου ήταν και παραμένει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά