fbpx

Βαγγέλης Νανιτζανιάν: Στόχος μου ήταν και παραμένει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πανέτοιμος για το Προ- Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν είναι μαθημένος να ατενίζει από ψηλά, από το βάθρο. Σε μια δύσκολη κατηγορία, αυτή των 92 κιλών, πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί. Αυτή τη φορά επέστρεψε με το ασημένιο μετάλλιο από το Strandja. Το δυσκολότερο τουρνουά στον κόσμο. Με επίπεδο και συμμέτοχες αντίστοιχες ενός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.  

Ξεκίνησα πολύ καλά τη φετινή χρονιά (σσ και η περυσινή έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας). Στο πιο δυνατό τουρνουά του κόσμου, το Strandja, που γίνεται στη Βουλγαρία κατέκτησα τη 2η θέση. Στόχος μου ήταν και παραμένει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Με τον Jack Marley, νίκη και τελικός

Εδώ και 1-2 ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, περαστικός, μιας και σε 4 ημέρες ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν φεύγει με τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής για Μαυροβούνιο και μετά, σχεδόν κατευθείαν πάλι, για Ιταλία. Εκεί που είναι το μεγάλο ραντεβού, αυτό της πρόκρισης για το Παρίσι. 

Τώρα αναχωρούμε για το Μαυροβούνιο, όπου από 17 έως 25 Φεβρουαρίου, ξεκινάμε προετοιμασία. Στη συνέχεια φεύγουμε για Ιταλία, στο Προ- Ολυμπιακό τουρνουά. Εκεί όπου οι 4 πρώτοι παίρνουν την πρόκριση για το Παρίσι.  

Κλείνοντας ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα. Άνθρωποι που βοηθούν, ο καθένας με τον τρόπο του, τον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που βρίσκονται πλάι μου και με στηρίζουν σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Και δεν είναι άλλοι από τις εταιρίες Mateco, Petra home by Mallios, Mpos VIP tranfers, Πίτσα Σάκης. Φυσικά και το Σύλλογο μου, τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Χάρη Μάλλιο, τον γενικό αρχηγό των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ. Τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αρτούρ Μικαελιάν και φυσικά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Χάρη Μαριόλη

Ο Νανιτζανιάν θριαμβευτικά στον τελικό του Strandja

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά