fbpx

Υποστηρίξτε ως εθελοντές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι

Υποστηρίξτε ως εθελοντές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι

Εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 8 – 9 – 10 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας» (Φοίβης 14, Γλυφάδα, 16674), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) καλεί όσους επιθυμούν, να συμμετάσχουν ως εθελοντές σε αυτή τη δράση.

Οι εθελοντές θα λάβουν σχετική Βεβαίωση Εθελοντικής Συμμετοχής από την Ομοσπονδία. Επιπρόσθετα και Συστατική Επιστολή από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Μ., κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας ΕΔΩ τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

“Ο εθελοντισμός αποτελεί μια εκδήλωση κοινωνικής συμπεριφοράς όπου το άτομο χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής προσφέρει τον ελεύθερό του χρόνο για έναν κοινωφελή σκοπό, είτε με δική του πρωτοβουλία είτε στο πλαίσιο μιας ομάδας ή φορέα. Ο εθελοντισμός έρχεται, με άλλα λόγια να αντισταθμίσει την τάση που επικρατεί στις σύγχρονες κοινωνίες να αξιολογούνται όλα σύμφωνα με την χρηματική τους αξία. Ο σύγχρονος εθελοντισμός προχωρά πέρα από τις παραδοσιακές του μορφές (φιλανθρωπία, αλληλοβοηθητικά σωματεία) και περικλείει μια δυναμική, ενεργή συμμετοχή των εθελοντών που εμπλέκονται σε φορείς ή οργανώσεις”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά