fbpx

Στην Πάτρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι IFMA 2024

Στην Πάτρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι IFMA 2024

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι Ιωάννης Παπαδόπουλος έριξε πριν λίγο μία βόμβα μεγατόνων! Ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι από την Ελλάδα και την ΠΟΜ. Τα προεόρτια είχαν αρχίσει βέβαια νωρίτερα καθώς μια τέτοια απόφαση δεν λαμβάνεται σε μία στιγμή. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανέβαζε συνεχώς βιντεάκια σχολιάζοντας πόσο αξιόμαχοι θα είναι οι Έλληνες αθλητές στο Παγκόσμιο της Ελλάδας! Ο Πρόεδρος στην κοπή της πίττας της Ομοσπονδίας που συνδυάστηκε με την απονομή πτυχίων προπονητών ΓΓΑ, το ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους!

Μέχρι σήμερα που ανακοινώθηκε επίσημα βάζοντας φωτιά στους κόλπους του αθλήματος. Απομένουν 100 ημέρες για την Πάτρα και την Ελλάδα να γίνουν το Παγκόσμιο επίκεντρο του Μουάιτάι. Να υπογραμμίσουμε εδώ ότι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος πρόσφατα εκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μουάιτάι. Οι αρμοδιότητές του αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος! Κάτι που υλοποίησε από τις πρώτες κιόλας ημέρες! Η ανάληψη του Παγκοσμίου ήρθε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου Μεσογειακού στο Λουτράκι το καλοκαίρι σειρά παίρνει το Παγκόσμιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου ΠΟΜ Ιωάννη Παπαδόπουλου. “Φίλες και φίλοι του Muaythai,
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai θα διεξαχθεί στη χώρα μας κατά το διάστημα 31 Μαΐου έως 10 Ιουνίου 2024.

Η Ομοσπονδία μας ανέλαβε τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος IFMA, την οποία και ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, καθώς πρόκειται για το σημαντικότερο και το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για το άθλημα μας παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αποτέλεσμα του έργου που καταβάλει η Ομοσπονδία μας, τα σωματεία και οι αθλητές μας, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ξεκινάμε λοιπόν να μετράμε αντίστροφα καθώς απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες από την Τελετή Έναρξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά