fbpx

Τζούντο: Σε Τασκένδη, Αττάλεια και Σεράγεβο οι τζουντόκα μας

Τζούντο: Σε Τασκένδη, Αττάλεια και Σεράγεβο οι τζουντόκα μας

Τασκένδη, Αττάλεια και Σεράγεβο αποτελούν τους τρεις αγωνιστικούς σταθμούς για το ελληνικό τζούντο το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο Ουζμπεκιστάν θα πραγματοποιηθεί το Γκραν Σλαμ με τη συμμετοχή του Θεόδωρου Τσελίδη, ενώ σε Τουρκία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα πραγματοποιηθούν Ευρωπαϊκά Κύπελλα U18 και U21 αντίστοιχα. Αναλυτικά:

Tashkent Grand Slam 2024

Συμμετέχει ο Θεόδωρος Τσελίδης στην κατηγορία των -90 κιλών (Κυριακή 3 Μαρτίου). Αφού ξεπέρασε το πρόβλημα με την covid-19 που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην αντίστοιχη διοργάνωση του Μπακού, ο Τσελίδης θα δοκιμάσει την τύχη του στο Γκραν Σλαμ της πρωτεύουσας του Ουζμπεκιστάν. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης. Ο Τσελίδης βρίσκεται στην 24η θέση και χρειάζεται απαραίτητα βαθμούς για να μπορέσει να βρεθεί στη ζώνη πρόκρισης.

Antalya Cadet European Cup 2024

Εκπροσώπηση από 21 τζουντόκα θα έχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Αττάλειας (2-3 Μαρτίου). Συμμετέχουν οι Παύλος Αναστάσοφ (-50κ.), Γεώργιος Μαμπεντζίδης (-55κ.), Θεόδωρος Ποσνακίδης (-55κ.), Πέτρος Ρότσος (-55κ.), Γεώργιος Σοπιλίδης (-55κ.), Κωνσταντίνος Γεωργιάδης (-60κ.), Ιωάννης Κατρανίδης (-66κ.), Σταύρος Συμεωνίδης (-66κ.), Διονύσης Μπεστάεφ (-73κ.), Βλαδίμηρος Μαγκακέλοφ (-73κ.), Τρύφωνας Σταθόπουλος (-73κ.), Νικόλαος Νικολαίδης (+90κ.), Ειρήνη Τσιλινγκερίδου (-44κ.), Ευδοκία Χριστοπούλου (-48κ.), Αικατερίνη Παπαδοπούλου (-57κ.), Άνι-Ίρις Χρυσάκη (-63κ.), Σοφία Ματσιρίδη (-63κ.), Άννα Παπαστεργίου (-63κ.), Ελένη Ταξίδου (-63κ.), Ηλέκτρα Ευαγγελία Μιτακίδου (-70κ.) και Μαρία Ελένη Παπαιωάννου (-70κ.). Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Αλέξιος Ντανατσίδης και Ιωάννης Τσαπάρας, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλειος Τοπαλίδης. Θα ακολουθήσει προπονητικό καμπ το διάστημα 4-6 Μαρτίου.

Sarajevo Junior European Cup 2024

Δώδεκα τζουντόκα θα βρίσκονται στη διάθεση των υπεύθυνων προπονητών, Ντούρου Γκόγκουα και Νικόλαου Μπαμπά. Πρόκειται για τους: Ιωάννη Μανέτα (-66κ.), Αλέξανδρο Τσιαμούρη (-73κ.), Μάριο Καψούρο (-81κ.), Άρη Ζάραγκα (-81κ.), Παναγιώτη Κυβελίδη (-90κ.), Μαρία Ελένη Γκόγκουα (-48κ.), Ελένη Απολλωνία Δημητριάδη (-52κ.), Ευαγγελία Γαβαλά (-52κ.), Χριστίνα Μαγδαληνή Νόνα (-52κ.), Γαλήνη Σιρινίδου (-63κ.), Αλεξάνδρα Παπαγιαννάκη (-70κ.) και Μελίνα Κανελλοπούλου (-78κ.). Θα ακολουθήσει προπονητικό καμπ το διάστημα 4-6 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά