fbpx

Η πρωταθλήτρια Wushu Τίφανι Τσεν μητέρα του 7ου παιδιού του Ντε Νίρο

Η πρωταθλήτρια Wushu Τίφανι Τσεν μητέρα του 7ου παιδιού του Ντε Νίρο

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε πρόσφατα ότι καλωσόρισε το έβδομο παιδί του σε ηλικία 79 ετών και η μητέρα του είναι μια παγκοσμίου φήμης martial artist που έχει κερδίσει δεκάδες αγώνες τίτλου. Ο Ντε Νίρο δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ταυτότητα της μητέρας του μικρότερου παιδιού του. Ωστόσο, φημολογείται ότι είναι η 45χρονη Τίφανι Τσεν.

Ο Ρόμπερτ και η Τίφανι πιστεύεται ότι συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Intern» του 2015. Στην ταινία, η Tiffany έπαιξε το ρόλο μιας δασκάλας πολεμικών τεχνών που διδάσκει κινήσεις Tai Chi στους χαρακτήρες της Anne Hathaway και του Robert. Το ζευγάρι εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε έξοδο τον Αύγουστο του 2021. Ήταν σε μια βόλτα με βάρκα στη νότια Γαλλία και γιόρταζαν τα 78α γενέθλια του De Niro. Οι δυο τους εθεάθησαν ξανά μαζί τον Ιούλιο του 2022, αυτή τη φορά σε παραλία της Ισπανίας. Τελευταία φορά εθεάθησαν μαζί να βγαίνουν από ένα ραντεβού σε ένα εστιατόριο της Santa Monica τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Η Τίφανι φαινόταν να είναι ήδη έγκυος εκείνη τη στιγμή. Η Tiffany Chen είναι μια παγκόσμια πρωταθλήτρια αθλήτρια πλήρους επαφής με εντυπωσιακά 43 χρυσά μετάλλια, σχεδόν τα μισά προέρχονται από διεθνείς ή παγκόσμιους τίτλους. Είναι η κόρη του William C.C. Chen, ένας διάσημος Grandmaster του Tai Chi Chuan. Στα 16 της, συμμετείχε στον πρώτο της διαγωνισμό push-hands και στη συνέχεια εντάχθηκε στην τάξη sparring του πατέρα της.

Στα 26 της, η Tiffany εισήχθη στο Hall of Fame του περιοδικού Inside Kung Fu ως μαχητής της χρονιάς. Το 2011 από το ίδιο περιοδικό ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς. Όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία της, η Tiffany το πιστώνει στην ποιότητα των ανθρώπων γύρω της. Είπε: «Περιβάλλω τον εαυτό μου με γενναιόδωρους, όμορφους ανθρώπους. Οι ποιοτικοί άνθρωποι σπάνια περιβάλλονται από άτομα που δεν αποτελούν κίνητρο ή έμπνευση για αυτούς».

Κατά την προώθηση της νέας του κωμωδίας «About My Father», ο Robert αναγνώρισε ότι είχε υποδεχτεί διακριτικά το έβδομο παιδί του. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πώς είναι να είσαι γονιός έξι παιδιών, είπε στην ET Canada: «Στην πραγματικότητα επτά. Μόλις έκανα ένα μωρό.” Στη συνέχεια, ο Ρόμπερτ είπε στο Page Six στην πρεμιέρα ότι δεν ήταν σοκαρισμένος που έκανε ξανά παιδιά στα 79 του. Αφού δήλωσε ότι η εγκυμοσύνη ήταν «προγραμματισμένη», πρόσθεσε: «Πώς δεν μπορούσες να σχεδιάσεις κάτι τέτοιο;»

Ο Robert De Niro έγινε για πρώτη φορά πατέρας το 1971 όταν υιοθέτησε την κόρη της πρώτης του γυναίκας, Drena. Στη συνέχεια απέκτησε δίδυμα αγόρια που ονομάζονταν Julian και Aaron που είναι τώρα 27 ετών. Τα είχε με την πρώην σύντροφό του Toukie Smith. Το 1997, ο Robert παντρεύτηκε την Grace Hightower. Κατά τη διάρκεια του 20ετούς γάμου τους, το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο που ονομάζεται Έλιοτ, ο οποίος είναι τώρα 25 ετών. Απέκτησαν επίσης μια κόρη, την Έλεν, η οποία είναι 11 ετών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά