fbpx

Σήμερα το ντεμπούτο του Μπερνάρντο Σοπάι στο UFC (vid)

Σήμερα το ντεμπούτο του Μπερνάρντο Σοπάι στο UFC (vid)

Το όνειρό του πραγματικότητα θα κάνει απόψε ο επί σειρά ετών αθλητής του Γιάγκου Πολατίδη στους Λέοντες Ασπροπύργου, Μπερνάρντο Σοπάι. Ο Αλβανός MMAer θα κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία διοργάνωση MMA στον κόσμο, το UFC.

Ο Σοπάι εδώ και αρκετό καιρό έχει μετακομίσει στη Σουηδία και προπονείται στo Allstars Training Center. Μία από τις κορυφαίες ομάδες MMA με πλήθος αθλητών του UFC να έχουν περάσει από εκεί.

Οι φοβερές εμφανίσεις του σε Allstars Fight Night και Fight Club Rush δε πέρασαν απαρατήρητες από το κορυφαίο promotion MMA στον κόσμο και με την πρώτη ευκαιρία τον ενέταξε στο δυναμικό του. Μάλιστα πήρε αγώνα πέντε μέρες μετά την υπογραφή του με το UFC στο αποψινό UFC Vegas 87 όπου θα αντιμετωπίσει τον Βραζιλιάνο Vinicius de Oliveira με ρεκόρ 19-3-0.

Χθες πραγματοποιήθηκε η ζύγιση με τους δύο αθλητές να ζυγίζονται στις 135,5 λίβρες (61,5kg) και να πραγματοποιούν ένα έντονο staredown. Μάλιστα χρειάστηκε να τους χωρίσουν, με τον Σοπάι να λέει στον Βραζιλιάνο: «Αύριο θα σε βγάλω νοκ άουτ, θα σε κάνω να κοιμηθείς».

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε τον Σοπάι στο οκτάγωνο του UFC Apex στο Λας Βέγκας να πραγματοποιεί το όνειρο κάθε αθλητή MMA στον κόσμο και να αρχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στα events και στο κλουβί του UFC.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά