fbpx

Πεντάδα φωτιάς σήμερα στο Προ-Ολυμπιακό

Πεντάδα φωτιάς σήμερα στο Προ-Ολυμπιακό

Με 5 από τους 6 εναπομείναντες εκπροσώπους της δίνει σήμερα το παρόν η ελληνική ομάδα της Πυγμαχίας στο Προ-Ολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο Busto Arsizio.

Πρώτη για την ελληνική ομάδα αγωνίζεται η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, λίγο μετά τις 15:30. Αντίπαλος της η Hanna Lakotar από την Ουγγαρία. Λίγο μετά δίνει τον πρώτο της αγώνα σε αυτό το Προ- Ολυμπιακό η Όλγα Παυλίνα Παπαδάτου, αντιμετωπίζοντας την Marie-Bathoul  Al Ahmadieh από τον Καναδά. Νίκη των 2 κοριτσιών μας τις στέλνει στις 16 καλύτερες της κατηγορίας τους κι ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο. 

Στο μεσημεριανό πρόγραμμα αγωνίζεται και ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν, σε αγώνα που ενδεχόμενη νίκη τον στέλνει στους 8. Αντίπαλος του ο Κροάτης Mario Calic, ένας ιδιαίτερα έμπειρος πυγμάχος, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του. 

Στο βραδινό πρόγραμμα αγωνίζονται οι Στέλιος Κυρσανίδης και Χρήστος Καραΐτης με στόχο να περάσουν στους 16. Ο Σέρβος Aleksej Vitorovic Sendrik είναι ο αντίπαλος του Κυρσανίδη, ενώ ο Ladislav Horvath από τη Σλοβακία αυτός του Καραΐτη. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά