fbpx

Για τρίτη χρονιά η Force1 στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Για τρίτη χρονιά η Force1 στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Η Force1, ως εταιρεία που δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο των πολεμικών τεχνών, στέκεται δίπλα στις πραγματικές μαχήτριες της ζωής, ολοκληρώνοντας τον τρίτο ετήσιο κύκλο πωλήσεων προϊόντων της σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το όραμα που ξεκίνησε το 2021, να συγκεντρώνεται κάθε χρόνο ένα χρηματικό ποσό για τη στήριξη του αξιέπαινου έργου του Συλλόγου, υλοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία. Συνολικά από τις πωλήσεις συγκεντρώθηκαν 2.000€ και η οικογένεια της Force1, στις 22 Ιανουαρίου, απέδωσε 2.200€ για να διατεθούν υπέρ του Συλλόγου για την κάλυψη των αναγκών του.

Με κάθε αγορά από τη σειρά προϊόντων Force1 X Alma Zois έως και 10 ευρώ πηγαίνουν για τον φιλανθρωπικό σκοπό κατά του καρκίνου του μαστού. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε, να προφέρουμε και να παρακινούμε όλο και περισσότερο κόσμο να βοηθάει τους συνανθρώπους μας.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Force1 συνεχίζει δίπλα στο Άλμα Ζωής, έχοντας υπογράψει συμφωνητικό δωρεάς για το 2024.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα Force1 X Alma Zois πατώντας εδώ.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά