fbpx

Δυνατός αγώνας στην Πορτογαλία μετά το Spartan’s Night ο Κακουμπάβας

Δυνατός αγώνας στην Πορτογαλία μετά το Spartan’s Night ο Κακουμπάβας

Πήραν ξανά μπρος οι μηχανές για τον καλύτερο kickboxer που έχει βγάλει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ο Μελέτης Κακουμπάβας έκλεισε νέο αγώνα μετά το Spartan’s Night IV με αντίπαλο «φωτιά».

Ο αθλητής του Kritikos camp θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία τον Ιούνιο μαζί με τον προπονητή του Νίκο Κρητικό για να αγωνιστεί στη διοργάνωση Fighting Championship Events (FCE) 3.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 27χρονο Κροάτη, Andrej Kedves, αθλητή του GLORY και μάλιστα νούμερο 10 στην Lightweight κατηγορία βάσει των rankings του δημοφιλούς promotion. Έχει συνολικό ρεκόρ 23 αγώνων με 19 νίκες (εκ των οποίων οι 7 είναι με νοκ άουτ) και 4 ήττες.

Ο δυναμικός Κακουμπάβας αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τον Πορτογάλο Rundi Mendes (25-9) στο επερχόμενο event του Spartan’s Night IV στις 20 Απριλίου. Μετά θα έχει 2 ολόκληρους μήνες να προετοιμαστεί για τη μεγάλη μάχη στη Πορτογαλία.

Ο αγώνας θα είναι στο στυλ του K1 με WAKO PRO Rules όπως και ολόκληρη η διοργάνωση, μετά τη συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας που σύναψε το promotion του FCE με την WAKO PRO.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην αρένα Sagres Campo Pequeno στην Λισαβώνα την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά