fbpx

Επιστροφή με 3 μετάλλια για την εθνική ομάδα από το 8th World Juniors Nations’ Cup στη Σερβία

Επιστροφή με 3 μετάλλια για την εθνική ομάδα από το 8th World Juniors Nations’ Cup στη Σερβία

Με 3 μετάλλια, δύο χρυσά και ένα ασημένιο επιστρέφει από την Σερβία η εθνική ομάδα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων, καθώς ολοκλήρωσε χθες, 12 Μαΐου, τις εμφανίσεις της στο Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας «8th World Juniors Nations’ Cup».

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Αγγελική Σδούγα, σειρά είχε η Παρασκευή Τσακαλέλλη να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να βραβευτεί ως η καλύτερη Πυγμάχος της Διοργάνωσης αλλά και ο Γεώργιος Κωστούρος που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο σε αυτήν την πολύ δυνατή διεθνή διοργάνωση.

Οι αναμετρήσεις των αθλητών – τριών μας με πρωταθλητές στο «8th World Juniors Nations’ Cup» ήταν πολύ δυνατές, γεμάτες πάθος και αδρεναλίνη, δείχνοντας παράλληλα σε όλους ότι η Ελληνική Πυγμαχία αποτελεί μία δύναμη όχι απλά υπολογίσιμη αλλά καθοριστική στην Παγκόσμια Πυγμαχία.

Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης αναμετρήθηκε με τον Καζακστανό πρωταθλητή Bekarys Adilbay και πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση ενώ παράλληλα κατά την διάρκεια του Διεθνούς Τουρνουά πραγματοποίησε αγώνες στους οποίους επικράτησε επί των αντιπάλων του, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Ιούνιο. Εξίσου πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση επέδειξε ο Αλέξανδρος Τσαμτσής, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε βάση του αγώνα του με αντίπαλο τον Gairat Iristayev από το Καζακστάν να έχει πάρει το αποτέλεσμα και να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα με ένα ακόμη μετάλλιο.

Η Ελληνική Πυγμαχία αναγεννήθηκε και αυτό πλέον είναι απόλυτα κατανοητό από όλους.

Η Νέα Γενιά των Ελλήνων Πυγμάχων υπόσχεται πάρα πολλά και η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας είναι εδώ, στηρίζοντας με όλη της την δύναμή την προσπάθεια των αυτών των παιδιών.

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά