fbpx

Ανακαλύψτε την Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων

Ανακαλύψτε την Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ο.Α.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Α.Α.) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με τον αγωνιστικό αθλητισμό των μαχητικών και πολεμικών τεχνών καθώς και ανεξάρτητων αθλητικών ομάδων, προπονητών, δασκάλων, ερασιτεχνών & επαγγελματιών αθλητών να έρθουν μαζί μας για μια ημέρα ανακάλυψης και γνωριμίας καθώς αποκαλύπτουμε την ουσία της ομοσπονδίας μας και των αθλημάτων της που αντιπροσωπεύει και που θα σας ενδιέφερε να γίνετε και σε εμάς μέλη.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Ρομπογιαννάκη, η Ε.Ο.Α.Α. προσκαλεί με υπερηφάνεια όλους τους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων και των πολεμικών τεχνών να έρθουν μαζί για μια ειδική εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσουμε την ομοσπονδία και τα αθλήματα που Καλλιεργεί! Λεπτομέρειες εκδήλωσης: Ημερομηνία: Κυριακή 7 Απριλίου 2024 Ώρα: 10:00 πμ Τοποθεσία: Πολεμικό Μουσείο, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας & Ριζάρη 2-4, Αθήνα

Αυτή η συγκέντρωση παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία να είστε πρωταγωνιστές στον ζωντανό κόσμο των ασιατικών αθλημάτων, να μάθετε για την αποστολή και τις πρωτοβουλίες της ομοσπονδίας μας και να συνδεθείτε με συναδέλφους ασκούμενους και λάτρεις από διαφορετικά υπόβαθρα, με σεβασμό και υποστήριξη. Η ατζέντα της ημέρας περιλαμβάνει οξυδερκείς παρουσιάσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και διαδραστικές επιδείξεις που αναδεικνύουν την ομορφιά, την πειθαρχία και την πολιτιστική σημασία των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων που αγκαλιάζει η Ε.Ο.Α.Α.

Είτε είστε έμπειρος αθλητής, αφοσιωμένος προπονητής ή απλά περίεργοι για τον κόσμο των πολεμικών τεχνών, σας καλωσορίζουμε να έρθετε μαζί μας στο εμβληματικό Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα στις 7 Απριλίου για να ζήσετε από κοντά τη δύναμη και το πάθος των ασιατικών αθλημάτων. Ελάτε και γίνετε μέρος αυτής της σημαντικής περίστασης καθώς γιορτάζουμε την ενότητα, τη διαφορετικότητα και το διαρκές πνεύμα του αθλητισμού. Για περισσότερες πληροφορίες και RSVP, επικοινωνήστε με: Νικόλαος Μπενβενίστε Γραφείο Τύπου Ε.Ο.Α.Α 6945521111 Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι και ας εξερευνήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ασιατικών Αθλημάτων.

Ε.Ο.A.A. ΒΥΡΩΝΑΣ 19 / 3 / 2024

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορες Πολεμικές Τέχνες