fbpx

Κenpo: “Απογείωση” Παναγιώτη Σαμιώτη στο 8ο dan – Σ. Βάκρος 4ο

Σαμιώτης

Η Kenpo International πραγματοποίησε μια ιστορική διοργάνωση στο Mechelen του Βελγίου μεταξύ 13-14 Απριλίου, με διοργανωτές την Olivia Charels και τον Kamiel Hendrick.

Επίσημος προσκεκλημένος ακόμα μία φορά, και από τους υψηλότερους βαθμοφόρους του Kenpo International, ήταν ο Παναγιώτης Σαμιώτης. Ο Έλληνας εκπρόσωπος ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή ότι επρόκειτο να εξεταστεί για τον βαθμό του 8ου νταν! Η “δυσκολία” έγκειται στο ότι στα προαπαιτούμενα εκτός της φυσικής δοκιμασίας και των πρακτικών δοκιμασιών, ήταν και μία μελέτη-“thesis”.

Έπρεπε να είναι επάνω σε ένα αντικείμενο με απώτερο σκοπό να προάγει την πολεμική τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται. Ο Π. Σαμιώτης ως αντικείμενο μελέτης του για την εργασία που παρέδωσε επέλεξε “Άμυνα εναντίον μαχαιριού” . Με την απονομή του 8ου νταν ο Σαμιώτης είναι μακράν ο πιο υψηλόβαθμος στην Ελλάδα, μια σημαντική αναγνώριση για την συνεισφορά του επί δεκαετίες στο Kenpo

Αποσπάσματα από τις εργασίες των δύο Ελλήνων. Μια διαδικασία που δεν είναι και πολύ συνηθισμένη!

Κάτι αντίστοιχο επετεύχθη με ανάλογες δοκιμασίες από τον Σπύρο Βάκρο, στα χνάρια του δασκάλου του, που έλαβε μετά από εξετάσεις το 4ο dan. Το αντικείμενο της δικής του εργασίας του είχε να κάνει με “Αθλητική Ψυχολογία”

Στο training camp συμμετείχαν σπουδαίοι μάστερ της οργάνωσης όπως οι: SGM Gilbert Velez, Doreen DiRienzo, Norman Sandler, Dian Tanaka, Angelo Collando, Patricio Paiva Jorguera. Πραγματοποίησαν εξετάσεις υψηλών προδιαγραφών και στον επόμενο βαθμό προήχθησαν οι: John Wart bb 10 βαθμού, Andy Seatherton 9 βαθμού, Παναγιώτης Σαμιώτης 8 βαθμού, Alexander Ribreiro 7 βαθμού, Gerry Lynch 7 βαθμού, Σπυρίδων Βάκρος 4 βαθμού, Olivia Charels κ Kamiel Hendrickx 4 βαθμού, Tristan Geerinkkx 3 βαθμού, Κ Mario Pevek, Jorge Ravoer 1oς βαθμός

Η απονομή των υψηλόβαθμων δασκάλων
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορες Πολεμικές Τέχνες