fbpx

Παρουσίαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ασιατικών Αθλημάτων στο Πολεμικό Μουσείο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων παρουσίασε στο Πολεμικό Μουσείο τα αθλήματα και τις ομοσπονδίες που συνεργάζεται και έχει ως σκοπό να τα προωθήσει σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ΕΟΑΑ και οι χαιρετισμοί επισήμων προσκεκλημένων

Γ. Ρομπογιαννάκης και Β. Ξανθάκης με τον Δήμαρχο Βύρωνα Αλέξη Σωτηρόπουλο

-Η Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχία της πρόσφατης παρουσίασής των αθλημάτων και πολεμικών τεχνών της Καμπότζης, Ταϊλάνδης, Μυανμάρ, Φιλιππίνων, Ινδονησίας, Βιετνάμ που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο στις 7 Απριλίου.

Λευτέρης Λειβάδης, διακεκριμένος προπονητής Πυγμαχίας

Με την παρουσία αξιότιμων προσκεκλημένων, συμπεριλαμβανομένων δημάρχων, πρεσβευτών, προέδρων, πολιτικών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον κόσμο του αθλητισμού και του πολιτισμού, η εκδήλωση παρουσίασε την πλούσια ιστορία αθλημάτων που καλλιεργεί αποκλειστικά η ομοσπονδία μας.

Η παρουσίαση υπογράμμισε την αφοσίωση της (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) στην προώθηση της αθλητικής αριστείας και στην προώθηση της πολιτιστικής ανταλλαγής μέσω του αθλητισμού.

Τον Δήμαρχο Χάρη Δούκα εκπροσώπησε η Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Δήμου Αθηναίων

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι το πάθος και τη δέσμευση των αθλητών μας σε διάφορους κλάδους, αντανακλώντας την ποικιλομορφία και τη συμμετοχή που υπερασπίζεται η ομοσπονδία μας.

Επιπλέον, η (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) άδραξε αυτή την ευκαιρία για να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα αθλητικά σωματεία της χώρας να ενταχθούν ως μέλη μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις με Εγγραφές και Συνδρομές Συλλόγων για κάθε νέο έτος στην ομοσπονδία μας.

Ως η μοναδική δωρεάν ομοσπονδία που σέβεται τα σωματεία, δασκάλους, προπονητές, αθλητές και ερασιτέχνες λάτρεις των Ασιατικών αθλημάτων και των πολεμικών τεχνών, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για όλους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε διακεκριμένους ομιλητές και προσκεκλημένους από πρεσβείες, δημάρχους και αθλητικούς οργανισμούς στην παρουσίασή μας», δήλωσαν οι Γιώργος Ρομπογιαννάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ασιατικών Αθλημάτων και ο Βαγγέλης Ξανθάκης Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Παναθήναια και Αντιπρόεδρος της (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.)

«Η παρουσία τους όχι μόνο υπογραμμίζει τη σημασία των προσπαθειών μας, αλλά επίσης ενισχύει τη δέσμευσή μας για την προώθηση της ενότητας και της συνεργασίας μέσω του αθλητισμού».

Δρ. Σταύρος Χριστοδουλάκης

Η (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους δημάρχους, τους πρέσβεις, τους προέδρους και τα άτομα από τις αθλητικές και πολιτιστικές κοινότητες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ουσιαστικές συνεργασίες και δράσεις για την επιδίωξη των κοινών μας στόχων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων και πώς να συμμετάσχετε, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.Lethwei.gr

Σχετικά με την Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων: Η Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλητισμού (Ε.Ο.Α.Α. – H.A.S.F.) είναι αφοσιωμένη στην προώθηση της Ασιατικής αθλητικής αριστείας των μαχητικών αθλημάτων και πολεμικών τεχνών στην προώθηση της πολιτιστικής ανταλλαγής των διαφορετικών πολιτισμών μέσω του αθλητισμού.

Η ομοσπονδία μας αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή, καλωσορίζοντας αθλητές από όλα τα υπόβαθρα και τους κλάδους των μαχητικών αθλημάτων και πολεμικών τεχνών. Δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τις αξίες της ακεραιότητας, του σεβασμού και του ευγενούς παιχνιδιού σε όλες τις πτυχές των εργασιών μας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορες Πολεμικές Τέχνες