fbpx

24ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου αυτό το Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι

24ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου αυτό το Σαββατοκύριακο στο Περιστέρι

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθεί το 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου στο κλειστό γήπεδο «Γ. Στεφανόπουλος».

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα είναι η κορωνίδα των αθλητικών διοργανώσεων της ΕΟΓΣΚΦ. ΔΣ και Επιτροπές (ΤΕ, ΚΕΔ) εργάζονται από κοινού, ώστε η φετινή διοργάνωση να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη.  Και σε συμμετοχές, και σε επίπεδο αθλητών/τριων αλλά και σε διοργανωτική αρτιότητα.

Είναι ο αθλητικός στίβος που ενήλικες και παιδιά, μαζικά και από όλη την Ελλάδα, θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά  (Γ’ Κατηγορία). Είναι το βήμα που αθλητές/τριες βεβαιώνουν το βελτιωμένο τους επίπεδο (Β’ Κατηγορία).

Και τέλος είναι ο χώρος και το μέρος που οι έμπειροι αθλητές/τριες, όλων των ηλικιών, εκφράζουν διαγωνιστικά το υψηλό τους επίπεδο (Α’ Κατηγορία), καθώς και το επίπεδο των προπονητών/τριών τους.

Στον ίδιο χώρο, στα LeiTai, θα δοκιμάζονται, από γυναίκες και άντρες, οι τεχνικές άμεσης επαφής και ελεύθερης μάχης στο Sanda/ Light Sanda. H πλευρά του Κουνγκ Φου, που παρουσιάζει με τον πιο σαφή και θεαματικό τρόπο την μαχητικότητά του.

Η Ελληνική Ομοσποδνία Γουσου Κουνγκ Φου καλεί όλους τους συλλόγους, τις προπονήτριες/ες και τους αθλητές/τριες να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην κεντρική αυτή διοργάνωση του 24ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μια διοργάνωση, που θα εκφράσει  παραδειγματικά το πλήθος, τον πλούτο και το ήθος του Wushu στην Ελλάδα.

24ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου

Πατάω Like και συγχρόνως Follow στη σελίδα Δυναμικά Apex Sports στο Facebook
Μαθαίνω έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γου Σου Κουνγκ Φου